2777
2789
عنوان

خیلی تنهام:)

497 بازدید | 22 پست

تو مدرسه خیلی احساس تنهایی دارم

و واقعنم همینه تنهام هیچ دوستی ندارم فردا همه میخوان برن اردو من پولو دادم ولی بخاطر این احساسم نمیتونم برم

حتی ن زشتم ن نچسب خیلی وقتام دوست دارم صحبت کنم باهاشون ولی تو دلم باهاشون صحبت میکنم:/

توام برو تو جمعشون

خیلی دوست دارم برم پیششون باهاشون بگم بخندم

بعضی وقتام اینکارو انجام میدم ولی بیشتر وقتا ساکت میشینم ی گوشه

انگار ی حسیه ک انگار از خودم خجالت میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی منم تو دوران مدرسه مثل تو بودم.. برای جذب دوس کارای بدی میکردم و دروغ میگفتم و واسشون پول خرج میکردم ولی بزرگتر که شدم فهمیدم اشتباه بوده

سعی کن باهاشون حرف بزنی و تو پیش قدم بشی

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
هعی منم تو دوران مدرسه مثل تو بودم.. برای جذب دوس کارای بدی میکردم و دروغ میگفتم و واسشون پول خرج می ...

ن من واسه جذبشون کار خاصی نمیکنم

پارسال تو یه مدرسه دیگه بودم با همه میگفتم میخندیدم و کلاسو شلوغ میکردیم کلی شوخی و خنده

ولی امسال احساس میکنم ادم مزخرفیم و هیشکی باهام حال نمیکنه

خیلی دوست دارم برم پیششون باهاشون بگم بخندم بعضی وقتام اینکارو انجام میدم ولی بیشتر وقتا ساکت میشین ...

فکر کنم درونگرایی

عیب ندارع یبار برو یه بحث بنداز وسط

بقیش اوکی میشه

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

فکر کنم درونگرایی عیب ندارع یبار برو یه بحث بنداز وسط بقیش اوکی میشه

نه اتفافا اصلا نیستم

مثلا بعضی وقتا که بحث راجب فیلم میشه صحبت میکنیم میخندیم

بعضی وقتا با یکی از بچها وسط سالن بلند بلند میخندیم ولی بعضی وقتام احساس میکنم ایگنور میشم

و شاید واقعا اینطودی نباشه مامانم میگه مقصر خودتی زود رنجی اخلاقتم تنده

نه اتفافا اصلا نیستم مثلا بعضی وقتا که بحث راجب فیلم میشه صحبت میکنیم میخندیم بعضی وقتا با یکی از ...

عاهان

ازین حس ها زیاد پیش میاد جدی نگیر😂

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

عزیزدلم تو مثل گذشته ی منی❤

منم همسن و سال تو که بودم همیشه تو مدرسه تنها بودم

اردوها تنها بودم

با هیچکس حرف نمیزدم

قیافمم بد نبود ، حتی درسم هم خوب بود

ولی مشکل از اعتماد به نفس و عزت نفسه

اون موقع نه این گوشی های هوشمند و پیشرفته و فضای مجاری بود و نه کسی که منو درست راهنماییم کنه

عزیزم تو مشکلت فقط عزت نفس و اعتماد به نفس و فن بیان ضعیفته

من اگر به گذشته برمیگشتم حتما حتما حتما در کنار درس و مدرسه کلاس های تقویت فن بیان شرکت میکردم

الان دوره های تقویت عزت نفس زیادی هست تو اینستا سرچ کنی کلی اساتید و دوره های مختلف هست

من دوره عزت تفس نازنین زحمتکش رو خریدم و واقعا دوره ی خوبی بود

حتی تو یوتیوب میتونی سرچ کنی رایگان از اساتید دیگه راحع به عزت نفس ویدیو ببینی ، کتاب زیاد بخون و خودت رو تو موقعیت هایی قرار بده که ازشون میترسی !

حتما حتما کلاس های فن بیان حضوری شرکت کن و از الان رو خودت خیلی کار کن تا وقتی که به سن من رسیدی پشیمون نشی خوشگلم❤

توی برنامت حتما حتما حتما افزایش اعتماد به نفس ، عزت نفس و فن بیان رو قرار بده

بعدم درستو همیشه خوب بخون و سعی کن نمره های بالایی بگیری و شاگرد زرنگه ی کلاس باشی چون رو اهتماد به نفس خیلی اثر داره

ن من واسه جذبشون کار خاصی نمیکنم پارسال تو یه مدرسه دیگه بودم با همه میگفتم میخندیدم و کلاسو شلوغ م ...

منم همینطورم کسی بقل دستم هم نمیشه😮‍💨

اصن بیا ما با هم دوست شیم😅🙃

من دوازدهمیم

عزیزدلم تو مثل گذشته ی منی❤ منم همسن و سال تو که بودم همیشه تو مدرسه تنها بودم اردوها تنها بودم ب ...

دقیقا وقتی یسریایی رو میبینم که هیچ استعدادی ندارن قیافه و هیکلی ندارن ولی من هر روز ورزش میکنم کلی مسابقه میرم درس میخونم ب هیکلم میرسم همه کارامو میکنم

ولی اونا از من اعتماد بنفسشون بیشتردر ضمن قبلا اینطوری نبودم ولی امسال اینطوری شدم