2777
2789
عنوان

خیلی تنهام:)

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین فاصله زمانی پارسال تا امسال مگه چه اتفاقی افتاده که اینقدر عوض شدی؟

اونقدم عوض نشدم

اونموقع حس اصافه بودنو داشتم یکم ولی خب خیلی میخندیدم و شاد بودم الانم اگه کسی پایم باشه اینطوریم ولی از خودم خجالت میکشم

اونقدم عوض نشدم اونموقع حس اصافه بودنو داشتم یکم ولی خب خیلی میخندیدم و شاد بودم الانم اگه کسی پایم ...

بابت چه گناهی یا اشتباهی از خودت خجالت میکشی؟ مگه خطایی ازت سر زده؟

مـادر.مـادر.مـادر...

نه هیچ خطایی احساس میکنم مزخرفم

ببین بدترین احساس خودکم بینی احساس پوچی و بیهودگی ولی تو حق نداری اینجوری روحیه خودتو تخریب کنی اگر دوست داشتی یه راهکار ساده و موثر بهت میدم

مـادر.مـادر.مـادر...

بگو

ببین سعی کن تا اونجایی که میتونی نذار کسی ازت برنجه بلکه بالعکس تا جاییکه میتونی باعث خوشحالی و تسکین دیگران باشی حتی با یه لبخند و تبسم اول هم از خانواده خودت شروع کن توذوق کسی نزن هیچوقت، بدترین احساس میدونی کی به آدم دست میده؟ زمانیکه دل کسی رو میشکنی و باعث بغض کسی میشی انگار غم تمام دنیا آوارمیشه تودل آدم من کاربر آقا هستم و چندسال پیش تو یه سانحه رانندگی همسر و دختر دوسالمو از دست دادم تا همین الان هیچی تواین دنیا حال منو خوب نمیکنه بغیراز همین هاییکه بهت توصیه کردم وقتی دست کسیو میگیرم و باری از دوشش برمیدارم احساس رضایت درونی که میاد سراغم تمام احساسهای غلط و منفی رو خنثی میکنه مخصوصا اون احساس گناهی که تمام روح و روانم رو تخریب میکرد بقول پروین اعتصامی

خرم آنکس که در این محنت گاه/

خاطری را سبب تسکین است/

مـادر.مـادر.مـادر...