2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی چیزارو امتحان کردم فایده نداره....البته ناراحت نشی اینجوری میگم شاید من گناهکارم...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

سوره حشر،نذرنمک،دعای استغاثه زهرا

البته باید روح وجسمتم تطهیر کنی تا یه نذر جواب بده

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من چندتا گرفتم الان یادم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌نیست چی بودن سوره واقعه رو فقط یادمه

ولی متاسفانه از هیچکدوم نتیجه نگرفتم 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
سوره حشر،نذرنمک،دعای استغاثه زهرا البته باید روح وجسمتم تطهیر کنی تا یه نذر جواب بده

من کاشت ناخن دارم،مانع هست بنظرتون؟خدا که میشنوه با کاشت ناخن هم درسته؟

عزیزم طبق چیزی که من میدونم واعتقادم هست،هرنذری باید روحتو،جسمتو پاک نگه داری،حالا چطور؟

عزیزم شما وقتی کاشت داری غسل نمیکنی ،وضو نمیتونی بگیری،نماز نمیتونی بخونی،این از پاکیزگی جسم

پاکیزگی روحم غیبت نکنی،دروغ نگی،نفستو نگه نداری.

اینکارارو کن به خدا نزدیک شی اگه مصلحت باشه دست خالی نمیفرسته

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من آدم مذهبی نیستم کاشت ناخن خیلی زیباست ولی هرچیزی باید اصولش رعایت بشه

کاری به نذر شما ندارم ولی اگه قرار به وضو گرفتن یا غسل کردن باشه کاشت ناخن مانع رسیدن آب! حتی لاک معمولی روی ناخن خود شخص هم مانع! دیگه این اصلش که باید آب برسه به ناخن ها!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
ولی وضو میگیرم نماز هم میخونم البته با کاشت

مگه قبوله؟

نمیدونم یعنی قبول نیست؟

نکه قبول نیست

نه غسلتون،نه وضوتون نه هم نمازتون

چون مانع رسیدن اب به ناخناتون هست