2777
2789

حالم داره بهم میخوره از زندگی تو این خونه،کاش سال دیگه بتونم مستقل بشم ازشون جداشم

جنگ اعصاب و بگو‌مگو و بهونه گیریا به کنار اینا چیزی نیست عادت کردم...یه هفتس دستشو بهونه کرده درد میکنه هیچکاری نمیکنه تو خونه،ظرف شستن،جارو زدن و...تموم کارایی که به عهده یه خانوم خونه داره افتاده گردن من،اینجپریم نیستن که مثلا یچیزی برمیدارن باز بزارن سرجاش،نه میزارن تا من بردارم اب میخوره 3تا لیوان کثیف میکنه صبح پامیشم میبینم لیوانا کنارش قطارن،دستمال کاغذی برمیداره همونجا ولش میکنه تا من بردارم

بهش میگم خب کاری نمیکنی بجای اینکه صبح چشاتو تا باز میکنی میری پیش همسایت دوساعت نمیای خونه بجاش یساعت وقت بزار برو دوش بگیر بدنت بو میده🤦🏻‍♀️یه هفتس حموم نرفته،ناراحت میشه

هرروز یه بهونه،یروز طلا میخواد،یروز لباس میخواد یروز کفش میخواد،ینی حس میکنم از قصد فقط میخواد منو حرص بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

کی؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مادرتو میگی  میتونم بهت بگم ک نصف رفتارهای مادرتو مامان منم داره پس بدون درکت میکنم

اره:)

فقط ظرف میشست الان اونم دریغ کرده بخدا گاهی وقتا از شدت غصبانیت بغضم میگیره،تازه تا بهش میگی خستم میگه مگه چیکار کردی؟من جوون بودم بیشتر تو کار میکردم

مامانم😩

ای بابا🫤افسردگی نداره؟

حالا کار خونه رو انجام نمیده ولی حموم نرفتن چرا آخه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اره:) فقط ظرف میشست الان اونم دریغ کرده بخدا گاهی وقتا از شدت غصبانیت بغضم میگیره،تازه تا بهش میگی ...

دقبقا میفهمم چی میگی من علاوه بر خودش داداشم و بابام هم هستن  هعی تنها راه فرارم دانشگاهه

ای بابا🫤افسردگی نداره؟ حالا کار خونه رو انجام نمیده ولی حموم نرفتن چرا آخه

به ما میرسه ناراحتی اعصاب داره ولی بقران نصف اداهایی که برای ما درمیاره برای خواهر برادر و بابای خودش درنمیاره 

دقبقا میفهمم چی میگی من علاوه بر خودش داداشم و بابام هم هستن  هعی تنها راه فرارم دانشگاهه

من فقط بابامه👩🏻‍🦯باز تو اوضاعت انگار بدتره

چرا بین این همه ادم فقط ما باید تو دوران مجردی سختی بکشیم خب

من فقط بابامه👩🏻‍🦯باز تو اوضاعت انگار بدتره چرا بین این همه ادم فقط ما باید تو دوران مجردی سختی ب ...

نمیدونم واقعا 

قسمت ماس دیگه من ک سعی میکنم کنار بیام باهاش چیکار میشه کرد دیگه