2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مشکلی نداره و خیلی بد غذاس از کم شروع کن غذا بخش نده اول با میوه و خوراکی های طعم دار ک بچه ها دوس دارن سرشو گرم کن بعد ک راه افتاد ب خوردن شروع کن کم کم بش غذا بده

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
این کار فقط یه ماه جواب میده بعدش دگ نه

نه بابا من از وقتی پسرم غذا خور شد شروع کردم و الان ۲ سالشه بازم همینطوره، کلی خرتو پرت جلوش میزارم و اونم کلی غذا میخوره 

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

اخه مشکل اینه اصلا دهنشو باز نمیکنه بخوره

این دختر منه برای منم همینه تازه برا من نه ماهشه نسبت به مزه های جدید کاملا مقاومه و اصلا دوست نداره تست کنه ولی ببین من این کا رو میکنم حتما بچت یک چیز و خیلی دوست داره و راحت میخوره تو هر چی میخوای بهش بدی با اون چیزی که دوست داره مخلوتش کن بده بخوره یا اینکه ببین چه زمان هایی راحت تر دهن باز میکنه برا خوردن مثلا دختر من وقتی از خواب پا میشه بهش غذا بدم میخوره یک وقتایی میبینم از اون چیزی که من ریختم بیشتر میخواد ولی اگر پاشم تا دوباره براش بیارم دیگه نمیخوره یعنی هر چقدر اولش بدم همونه وقتیم خودش سیر میشه اگر قاشق بذاری دهنش همه رو پوف میکنه میده بیرون اونجا میفهمم دیگه سیر شده خلاصه باید قلقشو پیدا کنی و خیلی اصرار نکن که بدتر لجبازی کنه باهاش بازی کن وقتی خندید غذا بذار دهنش ببین میخوره