2777
2789

به هیچ عنوان بهش اصرار نکن خودش گشنه میشه میخوره سعی کن وقتایی ک بهش غذا می‌خوای بدی خودتم بشین بخور ک اونم جذب غذا بشه بچه ها ی خورده حسودن

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز له کن داخلش گردو آسیاب شده بریز تو سوپش قلمه یا پا مرغ بریز برنج محلی و عدس یا ماش بریز 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
به هیچ عنوان بهش اصرار نکن خودش گشنه میشه میخوره سعی کن وقتایی ک بهش غذا می‌خوای بدی خودتم بشین بخور ...

لباشو فسار میده رو هم نمیخوره، شوهرم به من  نق میزنه فکر میکنه من مقصرم در صورتی که من همش غذام امادس

میگم این تاپیک و حفظ کنیم واسه بچه های بین یک تا دوسال

هر کی اطلاعات داره بیاد بگه همه استفاده کنن

یکاری که من میکنم یکم جواب گرفتم اینه که تا جایی بهش غذا میدم که بخوره حتی اگه فقط دوقاشق بخوره بعد دگ اصرار نمیکنم میذارم روبخاری بقیش و نیم ساعت دگ دوباره امتحان میکنم انگار اینجوری از غذا دگ زده نمیشه

اخه مشکل اینه اصلا دهنشو باز نمیکنه بخوره

شاید طعم نمیدی ب غذاش چیا دوس داره

اخه مشکل اینه اصلا دهنشو باز نمیکنه بخوره

ریفلاکس نداره؟

خواهر من خیلی بد غذا بود دلیلش این بود بیشتر

البته یوقتایی هم گولش میزدیم باش بازی میکردیم مامانم غذاشو میداد گول میخورد

اما اصرارش نکن بزور بهش نده بدتر لج میکنه 

سعی کن گولش بزنی

پسر منم همینطوری بود اینقد حرص میخوردم ک نگو

تا اینکه ی سری ظرفو ظروفای اشپزخونه از جمله ابکش ، ملاقه، ۴تا ظربهای درب دار فریزری رو می اوردم جلوش میزاشتم و مشغول بازی باهاشون میشد و کلی غذا میخورد، بعد غذا هم سریع ازش میگرفتم تا بهش عادت نکنه و ازشون زده نشه و دوباره هنگام وعده غذایی بعد بهش میدادم...

از اسباب بازیها استقبال نمیکرد چون براش تکراری بودن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟