2777
2789

سلام.‌

دوستان برای سفر به کیش، با تور بریم به صرفه تره یا خودمون بلیت هواپیما بگیریم و بعد اونجا هتل رزرو کنیم؟

دونفریم

تور چند روزه بگیریم خوبه؟ و کدوم بازیها و تفریحات بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تور ک باشه راحتتری . هم‌پروازت اوکیه هم هتلت گیج و سردرگم نمیشی . ما ۷ روزه رفتیم 

شاتل و پاراسل . جنگ شبانه کشتی . جنگ شبانه خنده .‌ کشتی تفریحی . اینارو رفتیم با ی سری تفریحای دیگش مث کافه یخی ک قلیون داشت و غذا و نوشیدنی 

بازاراش رفتیم . دیگ گشت خود جزیزه هم ک روی هتل بود

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من با تور رفتم،منظور از تور فقط بلیط هواپیما و هزینه هتل هست بقیه همه چی با خودتونه،با تور مناسب‌تر در میاد ما رو بردن هتل امیرکبیر که خیلی عالی بود،تفریحاتم رفتیم پارک ژوراسیک،کشتی آکواریوم،پاراسل سواری،پارک دلفین‌ها که همش عالی بودن

هر کجا باشم غمت هست....

از اونجایی که بلیط رفت و برگشتتون قیمتش فرقی نمیکنه یه روز بمونید یا ده روز،و بلیطگرونترین بخش هزینه تون هست، صرف با اینه که بیشتر بمونید. حالا بیشترش رو به هزینه ای که میخواید خرج کنید در نظر بگیرید.همه هتلا صبحانه رایگانه، بعضی هتلا ناهار هم رایگانه. با بچه اونا خیلی راحتتره البته بگم دیگه لاکچری نیستن. از بین این هتلا، لوتوس ترید. بقیه خواستید برید... اگر میخواید هتل عالی باشه یا لب ساحل هم که کلا گرونتره رو برید. 

درود من 7 سال پیش با تور کیش رفتم 

برای اوایل اسفند هم تور کیش رزرو کردم 

معمولا تو ر،ارزونتر در میاد ولی میتونی خودت توی سایت های مختلف که فروش بلیط و رزرو هتل و تور دارن چک کنی و مقایسه کنی 

من دفعه قبل هتل سیمرغ رفتم ساده و قدیمیه 3 ستاره است  اما نکته مثبتش اینه که خیلی خیلی به ساحل نزدیکه از داخل اتاق تا لب دریا 5 دقیقه پیاده راهه 

تمیز هم هست و صبحانه شو دوست داشتم البته از 7 سال پیش تا الان نمیدونم همونجوری مونده یا نه