2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

424 بازدید | 29 پست

سلام من بیست سالمه از اینکه زود بمیرم و نتونسته باشم به کمال برسم و یا خانواده ام رو از دست بدم میترسم گاهی پنیک میکنم به خاطر این افکار،  یه ذره قلبم تیر بکشه یا به دردی تو بدن خودم و خانواده ام وجود داشته باشه ترس برم میداره کع الان دیگه تمومه،  میدونم دنیا پوچه هیچه همه اینهارو میدونم اصلا جذابیتی دنیا برام نداره اما دوست دارم بیشتر باشم و بیشتر تجربه کنم 

برنامه زندگی پس از زندگی رو هم دیده ام تاثیر گذار بود ولی کامل این افکار از من دور نشده شبا مخصوصا خیلی میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی من هستم مرگ نیست

وقتی مرگ هست من نیستم

اونموقعی که قراره بمیری اصلا قرار نیست متوجه بشی که بخوای بترسی از اومدنش. یا میاد یا نمیاد باید قبولش کنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چقددددد مثل منی نکنه منو گفتی؟؟؟

منم ۲۰ سالمه تک تک حرفایی که گفتی حرف دل من بود 

خیلی حس بدیه مخصوصا اینکه من عاشق شوهرمم و نمیخام با مرگم ازش جدا بشم بعد اینکه هیچکاریییی تو این دنیا نکردم فقط با افسردگیم جنگیدم

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

تنها ترسم ازمرگ بخاطربچه هامه،وگرنه زیاد نمیترسم،اما دختر۹ماهم نگرانشم ازاون بیشتر نگران پسرم۶سالشه شدیدا وابستمه الانم بغلم خوابیده🥲

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

هر چقدر سنت بیشتر جلو بره متوجه میشی مرگ یه حادثه ترسناک نیست

چیزیِ که برای همه در آخر اتفاق میوفته

کسایی که فوت شدن از همه ی ما یه مرحله جلوترن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
وقتی من هستم مرگ نیست وقتی مرگ هست من نیستم اونموقعی که قراره بمیری اصلا قرار نیست متوجه بشی که بخ ...

محکومیم ب قبول کردن میگم دنیا چیزی نیست که بخوام بجنگم برای حضورم توش،  ولی دوست دارم بیشتر باشم من هنوز خیلی کار دارم خیلی برنامه دارم برای تعالی روح و احوالاتم

محکومیم ب قبول کردن میگم دنیا چیزی نیست که بخوام بجنگم برای حضورم توش،  ولی دوست دارم بیشتر باش ...

میفهمم چی میگی. ولی واقعا چیکار میشه کرد، اگه میخوای زنده بمونی باید زندگی نکنی. همش یجا باشی که اتفاقی نیوفته اخرم از یه بیماری بمیری. باید تو حال زندگی کنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چقددددد مثل منی نکنه منو گفتی؟؟؟ منم ۲۰ سالمه تک تک حرفایی که گفتی حرف دل من بود  خیلی حس بدی ...

دقیقا میگم من برم مادرم خواهرام چی اونا گناه دارن،  خیلی سخته این افکار منم تو این سالها یا افسرده بودم یا درک درستی از جهان و رنج و مرگ نداشتم

هر چقدر سنت بیشتر جلو بره متوجه میشی مرگ یه حادثه ترسناک نیست چیزیِ که برای همه در آخر اتفاق میوفته ...

اره میدونم،  حسم میگه اونور بهتره،  عقلمم همینو میگه اما افکارم هرروز ب مرگ فکر میکنم و هرشب فکر میکنم ک امشب شب اخره و تپش قلب و استرس میگیرم

میفهمم چی میگی. ولی واقعا چیکار میشه کرد، اگه میخوای زنده بمونی باید زندگی نکنی. همش یجا باشی که اتف ...

مرسی از حرفای قشنگت عمرت طولانی و سلامت باشی همیشه