2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 29 پست
مرسی از حرفای قشنگت عمرت طولانی و سلامت باشی همیشه 

توهم همینطور❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الهی شکر،  رازش چیه؟

چون هیچ علمی بهش ندارم . اگه اون دنیا بهتر از اینجا بود چی؟ دنیا بازیچه اس سرابه این نوشته قرانه بعدم چی لذت بخش تر از سکوتش راحت میشه آدم توام نترس اطرافیان تهش تا سال یادشونه بعدش فراموش میشی توام نترس الکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم ترس داره هم نداره من قراره بمیرم حوصله توضیح گونگیشم ندارم چون تو تاپیکای قبلم گفتم اینکه بدونی ...

تایپیکتو خلاصه وار خوندم،  اول اینو بگم خدا دردی رو میده دواشم میده،  گاهی دوای آدما میشه مرگ،  اما دلتو روشن و امیدوار نگه دار چه آدمهایی تو همین ایران مریضی هایی داشتن که شفا گرفتن برای دلت دعا میکنم برای شفات دعا میکنم خدا بهت سلامتی بده،  عمر طولانی بده غصه نخور برای اینکه حالت بهتر بشه یه مکان زیارتی امامزاده هم خوبه جوابه یا برو ی سفر خوش اب و هوا حالت عوض شه درد و غم ازت دور ✨🤍

چون هیچ علمی بهش ندارم . اگه اون دنیا بهتر از اینجا بود چی؟ دنیا بازیچه اس سرابه این نوشته قرانه بعد ...

کاش افکار بد دور شه ازم و اروم شه مغزم..  واقعا همینی ک میگی خیلی درسته مرسی از شما خدا سلامتی و عمر با عزت بده

خودت که ۲۰ سالته ، مامان و بابات چند سالشونه؟ خدای نکرده بیمار نیستن که؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
نه نیستن اونا هم حدود 50 اینا

پنجاه ؟!☺️ بخدا ، بخدا ، بخدا دخترایی رو میشناسم که بالای ۵۵ سالشونه تازه امیدوارن ازدواج کنن و زندگی تشکیل بدن! بعد تو با ۲۰ سال سن برای پدر و مادرت که هنوز خیلی جوون هستن می‌ترسی؟!☺️😂

ببین این دنیا رو اصول ریاضی دو دوتا کار می‌کنه و هیچ چیزی بدون حساب و کتاب نیس! منظورم اینه خیلی متعادله و همه چی درست جلو میره ! اگه بعضی وقتا یه تصادف یا اتفاق پیش میاد اون اسمش روشه!☺️ 

اگه دست و پا و قفسه سینه یکی درد گرفت معنیش این نیست که فورا طرف قراره فوت کنه که !

خود من یکبار مردم !😂😂 پس می‌بینی که الکی کسی نمی‌میره!

ببین ! من از طرف خدا بهت قول مردونه میدم که مامان و بابات حالا حالا زنده هستن ! اگه چیزیشون شد بیا یقه منو بگیر ☺️ لطفاً دیگه اصلا به این موضوع فکر نکن و زندگیتو کن!  ببین جلو همه قول دادم اونم از طرف خدا !

پس لطفاً این یه موردو بی‌خیال شو ، اگه یه وقتم یه قسمت از بدنشون درد می‌گیره نترس و هول نکن ! پاشو یه لیوان آب براشون بیار و سعی کن بهشون استرس ندی و خودتم استرس نداشته باشی !

تو خونه‌ی همه‌ی ما از این اتفاق‌ها پیش میاد ☺️ اینقدر نترس! 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

دختر اصن مگه داریم از مرگ قشنگتر ؟ بخدا که اونجا از اینجا خیلی بهتره تنها کمکی ک میتونم بهت بکنم وابستگیت ب دنیا رو کم کن ببین چ جوری حالت بهتر میشه اگر ب خانوادت وابسته ای سعی کن ازشون یه چندوقتی یه کم فاصله بگیری میدونم سخته ها ولی بهت کمک میکنه نماز بخون ک دلت اروم بشه بخدا مرگ مث بغل کردن خداس همینقدر قشنگ میگه بیا تو بغلم بنده من

پنجاه ؟!☺️ بخدا ، بخدا ، بخدا دخترایی رو میشناسم که بالای ۵۵ سالشونه تازه امیدوارن ازدواج کنن و زندگ ...

خیلی ممنون از شما که زحمت کشیدید تایپ کردید

خدا سلامتی بده به همتون 

ان شالله 😂 قول شما از طرف خدا لبخند اورد رو لبم 

چشم سعی میکنم نترسم و استرس نگیرم 

امید دادید به دلم مرسی 

افکارمو باید مثبت کنم تا راحتتر زندگی کنم 🙏🏻

خیلی ممنون از شما که زحمت کشیدید تایپ کردید  خدا سلامتی بده به همتون  ان شالله 😂 قول شم ...

آره عزیزم  منم منظورم همین بود ☺️🙏 اینقدر به این چیزا فکر نکن ! باعث میشه فقط با استرس زندگی کنی! البته اگه بشه گفت زندگی!☺️ برو بیرون با دوستات ، من قول میدم حال همه خوبه ، مثبت فکر کن ☺️

شاد باشی 🙏☺️

دختر اصن مگه داریم از مرگ قشنگتر ؟ بخدا که اونجا از اینجا خیلی بهتره تنها کمکی ک میتونم بهت بکنم واب ...

عزیزم متنتون ارامش بخش بود خدا سلامتی بده بهتون، اره خیلی قشنگتره میدونم،  این حیرون بودن ما هم به خاطر نبودن تو خونه حقیقیمونه،  ولی نمیدونم گاهی افکار منفی میاد دیگه میوفته مثل خوره تو ذهن ادم،  کع تو میمیری و خانواده ات غصه تو میخورن تصور میکنم میچینم که چجوری میشه بعد من،  با اینکه میدونم خدا صبرشو میده، ولی ترسه هست 

خیلی زیبا نوشتید نمازو چشم میخونم گاهی ان شاالله مرتب بخونم

چشم ان شاالله حال همه خوب باشه  ممنون از شما

من فردا پس فردا اینجا سر میزنما ، نبینم باز از این تاپیک بذاری !☺️ قول خدا قوله !☺️ برو راحت زندگی کن !☺️