2789
عنوان

خسته ام

81 بازدید | 7 پست

چند روزی است دلم میخواهد هیچکاری انجام ندم

دلم یه گوشه ساکت و اروم به دور از هر چیزی رو میخواد که گریه کنم

چقدر سخت است تنها باشی ولی وانمود کنی تنها نیستی

کرختم شبیه نوزادی که قولنش را نگرفتند

شبیه کودکی که مادرش از شیطنت منعش میکند

شبیه دختری که عاشق  شده ولی چون رسم اینه که دختر نباید خواستگاری کنه نمیتونه

شبیه پسری در سربازی که بهش مرخصی نمیدن

شبیه مادری که دلش فرزند میخواد ولی نمیتونه

شبیه پدری که پول نداره واسه بچش چیزی که میخواد رو بخره

شبیه کسایی که نوجوون دارن و میترسن از راه هیجان اینده بچه نابود شه

شبیه پیرزن و پیرمردهایی که چشم انتظار امدن فرزندانشان به خانه هستند 

و شبیه کسانی که بیماریی دارند و منتظر مرگ هستند............... 

خیلی سخته که به همه امید بدی ولی خودت از همه ادما نابود تر باشی  

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با تمام وجودم درک کردم:)

عزیزید  

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

منم دقیقا مثل توام🥺

چه جالب هم نام هم هستیم  

عه دورت بگردم ک من🤩🤩

خدانکنه