2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 47 پست
چیشده عزیزم بگو گوش میدم ...خودمم اوضاعم تو همین مایه هاس

شوهرم 

بی اخلاق و بددهن

هیچوقت فرصت دفاع از خودمو بهم نمیده حرفیم بزنم میگ زر نزنو فلان

درددل کنم ی چی دستی بدهکار میشم باید برم بگم غلط کردم ک تو تر زدی تو عصایم 

هرررررکاررری کنم ب چشمش نمیاد ولی انگار خانوادش براش تخم طلا گذاشتن

خواهر کوچیکش ۱۵ سالشه اینه دق منه از روزی ک ازدواج کردم الانم بلای جون دخترمه

بخاطر کارش ک اقا شریک خواهر بزرگش شده(ک از بیخ و بن متنفرم از شراکت با خانواده حتی خانواده خودم) اما هیچ اهمیتی برااون نداشت و کار خودشو گرد...همش آوار شدیم خونه مادرشوهر

خواهر کوچیکش تاالان دو بار دخترمو زده ولی چیزی نمیتونم بگم چون شوهرم بلای جونم میشه

هرچی بخام الان میگ ندارم و نمیشه و پول ندارن از قبرم برات درارم گوشی جدید گرف قرار بود قدیمی شو بده من توستر بخرم ولی چون پدش کردن ک خواهر کوچیکش گوشی نداره گفته میخاد بده ب اون گوشی ۶ تومنی و در صورتیکه اونا هزار تومن برا کسی خرج نمیکنن جز خودشون

و هزاران تا غصه دیگ مربوط ب همینا

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط خدا میتونه تو این شرایط آرومتون کنه به خدا توکل کنید همه مشکلات حل میشه

میشه برام دعا کنی

آخه خدا انگار اصن نمیخاد صدای منو بشنوه فعلا داره ب دل بقیه کار میکنه

منم برا همین گفتم 🌸 اگر سرما نخوردی مورد اخرو نخوری، اون بقیشون خوبن انشالله غمت از دلت بره

قزبونت برم دعام کن

میشه برام دعا کنی آخه خدا انگار اصن نمیخاد صدای منو بشنوه فعلا داره ب دل بقیه کار میکنه

چشم حتما سر نمازهام براتون دعا میکنم ان شاءالله بهترین ها نصیب قلبتون باشه،قطعا خدا عاشق صدای بنده هاشه پس حتما صداش کنید تا جوابتونو بده،مثل وقتایی که تو دورو ور خودمون با کسی کار داریم انقدر صداش میکنیم تا بشنوه،ناامید نباشید انقدر صدا کنید تا بالاخره صداتون برسه 

چشم حتما سر نمازهام براتون دعا میکنم ان شاءالله بهترین ها نصیب قلبتون باشه،قطعا خدا عاشق صدای بنده ه ...

بخدا چندین ساله دارم داد میزنم اما نمیشنوه

گفتم خدایا من از ی یتیم بی کس ترم نجاتم بده از خونه پدر معتاد بی وجدانم رفتم ازدواج کردم ‌ک خوشبخت بشم اما اینجا هم بلای جون دارم تاااخر عمر

توروخدا حتما دعام کنید😭❤️

دقیقا شوهر منم مثه توئه واسه مادرش مبل خرید و قبلش دوتا لوستر خرید واسه خونه خودمون زد میزناهار خوریو شکست و دیگه نخرید ...خواهرشم دقیقا همسن و مدل خواهرشوهرت همچیو ازین میخاد خیلییم بیشتر رفته لوازم تتو خریده تتو کار بشه و از داداشاش گرفته پولشو ...خلاصه واسه خودش رفته گوشی ایفون سیزده پرو گرفته ولی من نه ..بعدم الکی همچیو میگه واسه کاره و شریکم ک منم نخام ..مناسبتا کادو نمیگیره فقط واسه اینک غر نزنم پول میزنه یا بدتر فقط یه کیک میگیره..بچه ام نداریما تازه دوساله ازدواج کردیم ..به هر بهونه جای خوابشو عوض میکنه یروز میگه نور میوفته یروز میگه گرمه یروز سرده یروز میگه فنر تشک سمت من شکسته یروز میگه میخام تو گوشی باشم نورش اذیتت میکنه ... من زشت نیستم ک فک کنیا تعریف نباشه از دور بریا کلا بهترم سفید و موی بلند و هیکل نسبتا لاغر ورزشی ک فک نکنی بخاطر ظاهرم دور میشه ازم اصلا نمیدونم دردش چیه .. گاهی میگم کاش بمیره منک نمیتونم طلاق بگیرم این ننگ بیاد رو پیشونیم

دقیقا شوهر منم مثه توئه واسه مادرش مبل خرید و قبلش دوتا لوستر خرید واسه خونه خودمون زد میزناهار خوری ...

بمیرم برا دلت

چی بگم منم زاییده م تو زندگیم

من دوتا بچه هم دارم ک با خودم آواره شدن

منم بد نیستم اما اصن ب چشمش نمیام 

همش میگ تو هیچ خیری نداری برا زندگیم تو عامل بدبختی منی تو زن نیستی و فلان

اونوقت خواهراش قهوه ایشم کنن از گل نازک‌تر نمیگه بهشون

دقیقا شوهر منم مثه توئه واسه مادرش مبل خرید و قبلش دوتا لوستر خرید واسه خونه خودمون زد میزناهار خوری ...

بعد این خواهرش انقدددددددد چموش و گرگه ک قشششنگ قلقشو دارن

یا با مظلوم نمایی ب خواسته شون میرسن

یا جلوی چشمش یقه مامانشون و میگیرن واس هرچی ک میخان .ینی ب در میگن ک دیوار بشنوه.دیوارم ک همیشه در خدمتشون

الانم ک مغازه زدن دیگ بیس چاری جمع خانوادگی شون جمعه واس کندن ازین

فک کن خواهره تا اینارو میبینه یا میگه لباس ندارم یا میگه مامان میگه آرزو ب دل فلان چیز موندم مثلا همین گفت مامان اونروز میگف میشد مام لوستر داشتیم حسرت ب دل لوستر موندممم ک مجبور شد رفت خرید براشون دوتا لوکسشو

فک کن خواهره تا اینارو میبینه یا میگه لباس ندارم یا میگه مامان میگه آرزو ب دل فلان چیز موندم مثلا هم ...

واییییییییییی دقیقا همین بلاهای جون منو داری توام

ینی فقط،ب خدا میگم اینی ک ‌ این میریزه تو حلقوم اینا حق منو بچه هامه حکومتشون باشه از گوشت سگ حرومتر

ولی قششششنننگ می‌چسبه بهشون رنگ و روشون هرروز بازتره از روز قبل