2777
2789
عنوان

نامزدم گفت..

1167 بازدید | 44 پست

گفت به خودت نمیرسی

من همیشه سعی کردم پیشش تمیز و مرتب و خوشبو باشم لباسای خوبمو پیشش بپوشم همیشه پیشش آرایش داشتم ولی هیچوقت ازم تعریف نکرده ولی من تمام سعیمو کردم ب خودم برسم البته حقم داره ها من مشکل هورمونی دارم صورتم جوشه هر چقدر ماسک اینا میزارم فایده نداره صورتمو اصلاح نمیکنم چون جوش بیشتر میزنم موقع اصلاح ...دندونام ارتودنسی میخواد‌... بینیم عمل میخواد ...ریزش موی شدید دارم و با این نقصا هر چقدرم تلاش کنم هر چقدرم شیک بپوشم نمیشه.. پولم ندارم ک بتونم هزینه کنم برا خودم 😭

نامزدمو ک میگم منظورم چند ماه بعد عقد میکنیم یعنی فعلا عقد نیستیم ک بخوام هی ازش پول بگیرم 

بهش گفتم تو ظاهر منو دوستنداری ...من نمیتونم خودمو تغییر بدم اگه نمیخوای مشکل خودته اونم ناراحت شد گفت لال میشم از این ب بعد...

واقعا چیکار کنم وقتی جذاب نیستم؟! من تقصیری ندارم اونم تقصیری نداره گاها فکر میکنم ک ازش جدا شم ک بیشتر از این اذیت نشه بابت من😔

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔

مردم دوس پسراشون براشون خرج می‌کنه تو که دیگه نامزد رسمیته 

اگه ناراحته خب سر کیسه روشل کنه

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اگ طلایی داری، بفروش دندون و بینیتو درس کن، ی دکتر زنان برو، ازمایش هورمونی بدع

چی واجب تر از سلامتی ک قیمتاش روز ب روز داره گرون تر میشه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

چندسالته چندسالشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مردم دوس پسراشون براشون خرج می‌کنه تو که دیگه نامزد رسمیته  اگه ناراحته خب سر کیسه روشل کنه

۶۵ میلیون پول ارتودنسی شده چجوری ازش بگیرم 😢

یکم اعتماد به نفس داشته باش عزیزم 

پسرا هیچ وقت مثل ما ریز بین نیستن 

وقتی خودت این جوری فک میکنی دیگه از بقیه انتظار نداشته باش

اول خودتو دوس داشته باش و واسه خودت ارزش قائل شو بعد بقیه برات ارزش قائل میشن و دوست دارن 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     

مشکل مردا زییایی بیرونی خانمها نیست

تلاش کن بهش احترام بذاری،اقتدار بهش بدی،،بفهمونی خودش برات مهمه نه پول و شغل اینا

لطف کن یه سر به کلاس همسرداری مومنانه دکتر حسینی مدیر موسسه تنها مسیر آرامش بزنی

توی ای تا

کل هزینه کلاسش ۲۰۰ تومنه که صرف خود موسسه میشه

بخدا راهکارهای ساده ای بهت میده که دور از جونت،زشت ترین دختر روی زمین باشی شوهرت برات له له میزنه

مگه رفتار درست با مردان چیه،اونا دقیقا چی میخان

عزیزم هر مدلی ک هستی خودتو دوست داشته باشششششش

عزیزم تا وقتی ک مجرد بودم اره ب کسی مربوط نمیشد ولی الان دیگه میفهمم وقتی اون راضی نیست منم نمیتونم خودمو دوست داشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز