2777
2789
عنوان

نامزدم گفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 44 پست
۶۵ میلیون پول ارتودنسی شده چجوری ازش بگیرم 😢

اگه تونستی از اون روکش ها بگیر واسه دندونات 

میدونم درمان نیست اما زیبا تر میشه 

دکتر زنان برو یه آزمایش بده از ریشه درمان کن 

هیچ وقت م نگو واسه فلان مشکل دکتر رفتم چون بیشتر متوجه میشه که فلان ایراد هست 

درضمن اون اول تو رو دیده و خوشش اومده که نامزدش شدی پس مطمعا باش اونقدر خیلی نیاز نیست خودت و عوض کنی 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۶۵ میلیون پول ارتودنسی شده چجوری ازش بگیرم 😢

حالا ارتودنسی رو بزار واسه بعد ازدواج 

خرج پوست و مو و لباسو که می‌تونه بده 

قشنگ برو پیش یه دکتر پوست پا نشی بری آرایشگاه خودتو نابود کنی  

برو بهت دارو میده اگه اولش برات غیر دارو و محصول چیز دیگه رو تجویز کرد مثل اسید تراپی و اینا ام انجام نده اولش دوره کامل دارو هاتو انجام درست و سر وقت شک‌ندارم درست میشه اگه ام نشد باز همون دارو هارو بگیر دوره دومشو انجام بده سر وقت درست حسابی حتما خوب میشی 

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

از خانوادت بگیر

یا قرعه کشی چیزی باش ک‌بردی هر سری یجا درست کنی یکبار دندون یکبار دماغ 

یا اگ طلایی داری بفروش به خودت برس

واس صورتت صابون تریاک من شنیدم عالیه جوش میبره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اول از همه متخصص داخلی یا غدد برو هورمونهات با دارو ۶ ماهه منظم میشه صورتتم خوب میشه

جدا از بحث زیبایی عدم تعادل هورمونی روی باروری هم تاثیر منفی میزاره پس اول هورمون هات باید تنظیم بشن

اگر میتونی خودت سر کاری بری خوبه میتونی هزینه هاتو تامین کنی

دختر یکی از اشنامون خودش سر کار رفت و خرج دندان و صورتش کرد

یکم اعتماد به نفس داشته باش عزیزم  پسرا هیچ وقت مثل ما ریز بین نیستن  وقتی خودت این جوری ...

اتفاقا این خیلیییییی ریز بینه دقیق یادشه مثلا اون روز ی پوشیدم به همه چی دقت میکنه 

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔

برای مشکلات هورمونیت ورزش کن

قرص هورمونی نخور

هرکسی پیام منو‌میخونه قرص هورمونی سمه نخورید خیلی عوارض داره

بینی واجبه عمل کن

انشالا پولش جور شه

اینم بگم

یکی ادمو‌دوست‌داشته باشه در نهایت سادگی‌هم‌دوستداره یکی‌دوست‌نداشته باشه همش‌دنبال ایراده

عزیزدلم. بدنت صورتت،دندان.زیبایی ..بینیت. همه شون رو خدا برات اینجوری نقش کرده تو که تو هیچکدومش دخیل نبودی، خاهرانه میگم چیزیو ک خودت توش دخیل نبودی و بابتش خودتو سرزنش نکن. مادر زادیه، ینفر قد بلنده ینقر کوتاه...ینفر دندونش ردیفه ینفر دندونش خرگوشی خ..خودتو دوس داشته باش،،، نامزدتم اگر ناراضیه بگو کور ک نبودی منو اینجوری دیدی ازاولش..اگر خیلی خیلی ناراضیع سرکیسه رو شل کنه

جوش و ریزش مو هورمونیه خیلی مواقع بعد ازدواج بخاطر مصرف داروهای ضدبارداری یا باردار شدن خود به خود حل میشه

این نارضایتی از ظاهر رو خیلی از خانمها دارن ولی شما باید روی خودت کار کنی و ظاهرت رو دوست داشته باشی

یکبار به نامزدت مستقیم بگو من برام مهمه برای همسرم جذاب باشم اگه ظاهرم برات اوکی نیست یک بهونه بیاریم مثلا به بزرگترها بگیم تفاهم نداریم جدا شیم.

اگه رفت که مهم نیست مطمئن باش بعدا حتما کسی پیدا میشه که تو رو دوست داشته باشه و ازدواج خوبی داشته باشی.

اگه هم موند و گفت دوستت دارم خب تو هم یک کم دلبری کردن رو یاد بگیر مثلا یک کم رقص یاد بگیر عزت نفست رو ببر بالا برای زندگیت هدف بذار برای هدفت تلاش کن خودت رو تو ذهنش ببر بالا

یا ابالفضضضضضض واقعأ ۶۵ میلیون شده؟😧😧😳😳

اون روز نگاه میکردم تو اینترنت اره😢

دقیق نرفتم حضوری بپرسم

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔