2777
2789

سلام خانمها

من برای شام شش نفر مهمان دارم  ، خانواده هستن ولی دفعه اولی هست که میان خانه من،با خودمون هشت نفریم

میخوام خورشت فسنجان مرغ

زرشک پلو با مرغ

قرمه سبزی با گوشت گوسفندی

سوپ مرغ و جو قرمز

سالاد 

سبزی خوردن

ترشی

خیارشور

کیک هویج

ژله

درست کنم 

خوبه؟

پیشنهادی دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من پیش غذا سوپ جو ولی باشید درست میکنم  غذای اصلی هم زرشک پلو با مرغ و خورشت قرمه سبزی  دسیر ژله هفت رنگ  ویک نوع سالاد و نوشیدنی نوشابه و دوغ تینا به اندازه ی کافیه  و خوب هم هست اگه خواستی شلوغ ترش کنی به نظرم باراک هم درست کن

من که هر کسی بیاد فقط یه نوع غذا با سالاد و ماست و...

خیلی هم عالی برای مهمان همیشگی یک یا دو نوع عالیه ولی من تقریبا کم مهمان دارم و مهمان دفعه اولم هستن

وقتی فسنجان با مرغ درست میکنی دیکه زرشک پلو بامرغ درست نک،بنظرم فسنجان و قیمه برا شام درست کن با بقی ...

قیمه از قرمه سبزی بهتره؟

به نظرم قیمه مجلسی نیست🥲

خیلی هم عالی برای مهمان همیشگی یک یا دو نوع عالیه ولی من تقریبا کم مهمان دارم و مهمان دفعه اولم هستن

من دفعه ی اول

غریبه و اشنا 

هر کسی باشه

فقط یه نوع

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
سلام عزیزم من پیش غذا سوپ جو ولی باشید درست میکنم  غذای اصلی هم زرشک پلو با مرغ و خورشت قرمه سب ...

سوپ جو با شیر هم عالیه

خامه میزنین یا فقط شیر؟

بوراک اسفناج؟

قیمه از قرمه سبزی بهتره؟ به نظرم قیمه مجلسی نیست🥲

قیمه خوب بذاری آره مجلسیه،البته بنظر من،چون فسنجون و قورمه سبزی جفتشون سبز رنگن انگار جالب نمیشه،بازم بسته ب سلیقه خودتون عزیزم،یا میتونی با توجه ب ذائقه مهمان هات غذا درست کنی،مثلا درکنار فسنجان سالاد ماکارانی یا سمبوسه هم درست کنی

من دفعه ی اول غریبه و اشنا  هر کسی باشه فقط یه نوع

عالی عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻

ولی من اطرافیانم همه چند نوع غذا و دسر ...درست میکنن 

برای همین بی احترامی حساب میشه🥲