2789
من مرداد پارسال وقتی ۱۳۰۰بود فروختم به اندازه ی سیصد میلیون 

طلا سه ساله زیر 2300 ندیده بخودش 

داری اشنباه میکنیا بنظرم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه اشتباه نمیکنم وقتی ۱۳۰۰بود فروختم الآنم دوسال نیست خونه رو خریدیم

واقعا؟ چرا من فکر میکنم از زمان عروسی داداشم که ما 2300 طلا خریدیم زیر این قیمت نیومده 🤔

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا؟ چرا من فکر میکنم از زمان عروسی داداشم که ما 2300 طلا خریدیم زیر این قیمت نیومده 🤔

نه من چون کلی طلا داشتم مو به مو یادمه دقیقا چند ماه بعدش طلا چنان بالا رفت ما خونه رو سال پیش مرداد ماه گرفتیم

انتخابات اگه بیاد پایین فرصت خوبیه

کمترازیکماه دیگه انتخاباته..الان میبرن ۳تومن بعدمیارن ۲۷۰۰میگیم به به ارزون شد

درصورتی که همون اول قراربودع ۲۷۰۰!باشه ..میبرن ۳تاوقتی میشه ۲۷۰۰دعابه جونشونم کنیم

نه من چون کلی طلا داشتم مو به مو یادمه دقیقا چند ماه بعدش طلا چنان بالا رفت ما خونه رو سال پیش مرداد ...

خداراشکر کن برای خونه خریدن فروختی 

طلارو بازم کم کم میشه خرید 

منم انشالله برای خرید خونه جدیدمون که بزودی جور میشه انسالله میخام یسری زیادی از طلاهامو بدم فقط چند تیکه خاص که دادم ساختن و... رو نگهدارم 

کمترازیکماه دیگه انتخاباته..الان میبرن ۳تومن بعدمیارن ۲۷۰۰میگیم به به ارزون شد درصورتی که همون اول ...

اره اینا که حقه هست هممون میدونیم

دارن آب و تاب میدن که مردم سرازیر شن خرید و فروش کنن

باز 2700 هم بشه نسبت به الان خیلی فرقشه 

هر گرمش کلی پوله