من مرداد پارسال وقتی ۱۳۰۰بود فروختم به اندازه ی سیصد میلیون
طلا سه ساله زیر 2300 ندیده بخودش
داری اشنباه میکنیا بنظرم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اشتباه نمیکنم وقتی ۱۳۰۰بود فروختم الآنم دوسال نیست خونه رو خریدیم
واقعا؟ چرا من فکر میکنم از زمان عروسی داداشم که ما 2300 طلا خریدیم زیر این قیمت نیومده 🤔
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
نه من چون کلی طلا داشتم مو به مو یادمه دقیقا چند ماه بعدش طلا چنان بالا رفت ما خونه رو سال پیش مرداد ...
خداراشکر کن برای خونه خریدن فروختی
طلارو بازم کم کم میشه خرید
منم انشالله برای خرید خونه جدیدمون که بزودی جور میشه انسالله میخام یسری زیادی از طلاهامو بدم فقط چند تیکه خاص که دادم ساختن و... رو نگهدارم