2777
2789
عنوان

طلا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 🥲، انقدر زحمت کشیدم الان موندم چیکار کنم 

ادم نمیدونه بخره نخره چیکار کنه منم پول دستم باشه ی روزه خرجش میکنم🥺

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مزاح بود وگرنه جایی ک ثبات قیمت نداریم بیچاره ایم

مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی و هی بیشترش کنی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین اصلا به بالا رفتن یا پایین اومدن طلا نگاه نکن قصد خرید داری بخر چون طلا بالاخره سوده.البته به شرطی که نخوای سریع بفروشید 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اجرت مالیات نداده باشی سود که دادی ..فعلا مونده تا پول خودت دربیاد 

اره بابا حالا حالاها نمیفروشم سود نداره ک تا وند سال دیگ

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

با مردا نباید مشورت کرد

پارسال خواستم ماشین بخرم گفت این رو نخر فلانجاش کجه، اون رو نخر رنگش اونجوره و وایسا بهتر بخری الان اون ماشین دیگه ۳۰۰ نیست شده نزدیک ۵۰۰

عقلتون رو دست مرد ندید 

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی و هی بیشترش کنی

ممنون دقیقا دارم یکی یکی اضاف میکنم عاااشق النگوام شوهرم گف بیا نیم ست بگیر گفتم ن فقط النگو دستم پرررر بشع ،😂😂😂

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝