2777
2789
عنوان

طلا😭😭😭😭

2856 بازدید | 70 پست

بعد یه عمری یکم پول جمع کردم یه تیکه طلا بخرم واسه خودم روز به روز داره گرونتر میشه الان شده ۲۹۰۰😭😭، این وسط شوهرمم گیر داده الان نخر بزار من پول دستم بیاد بزارم روش ، بخرم ناراحت میشه چه اشتباهی کردما کاش از اول بهش نمیگفتم قصد دارم بخرم ، الان میترسم باز بالاتر بره دستم بمونه تو پوست گردو از طرفی هم میترسم بعدا بیاد پایین دلم بسوزه چرا زودتر نخریدم ، کاش نرخ طلا ثابت بود😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یکم پول گذاشتم یکم طلا بگیرم ک یهو انقد گرون شد

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

پارسال همین موقع بود رفت بالا اسفند ماه اومد پایین .‌ولی امسال برای انتخابات شک نکن میاد پایین بعد احتمال زیاد بره بالا 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ع....من سود کردم پس.....،😂😂😂🤓ظهری ساعت یک خریدم طلا ۲۸۸۳بود تقریبا 

گریه داره ن خنده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

طلا زمانی سرمایه میشه کع مدت زمان زیادی نگهش داری مثل زمین   مثلا ۱۰ سال یا بیشتر 

برا استفاده شخصی بخر  

ولی درکنارش این فکرو داری که هم سود بشه 

برا روز مبادا  تازه  ضرر هم میکینی جای سود

ع....من سود کردم پس.....،😂😂😂🤓ظهری ساعت یک خریدم طلا ۲۸۸۳بود تقریبا 

اجرت مالیات نداده باشی سود که دادی ..فعلا مونده تا پول خودت دربیاد 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍