2777
2789
عنوان

خانوم های تمیز اونایی که خونه تون برق میزنه بیاین🫡

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 37 پست
شامپو فرش. یا صابون رو رنده کن و با سرکه اینا بعد بزن رو فرش

بو نمیده!؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با مایع ظرفشویی و یکم جوش شیرین یه مایع خیلی رقیق درست کن با اسکاچ نرم بکش تمیز میشه بعد با دستمال ت ...

پودر نریز به بافت فرشت آسیب میزنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مایع ظرفشویی.خیلی کم وایتکس.رقیق کن بکش مث روز اول میشه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بو نمیده!؟

نه بابا یه قاشق سرکه میزنی دیگه بقیه ش آب هست

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
با مایع ظرفشویی و یکم جوش شیرین یه مایع خیلی رقیق درست کن با اسکاچ نرم بکش تمیز میشه بعد با دستمال ت ...

آخه تو بافتش ابریشم داره خراب نمیشه؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
مایع ظرفشویی.خیلی کم وایتکس.رقیق کن بکش مث روز اول میشه

می ترسم رنگ ابریشم هاش بره گلهای زیبایی داره

شامپو فرش مَن خیلی خوبه

واقعا !!!

سیو میکنم مرسی

منم از روفرشی متنفرم ولی آخرش مجبور شدم بندازم چون لکه‌ها پاک نمیشدن و به جز لکه فرش هام چرک هم میشد

منم متنفرم امسال تمیز کنم قسمتی که میشینیم میندازم

پسرم اصلا رعایت نمیکنه البته سنش کمه

می ترسم رنگ ابریشم هاش بره گلهای زیبایی داره

پس فقط مایع ظرفشویی و یکم صابون حمام بزن با اسکاچ ظرفشویی بزن

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

تاید ماشینی با اب بجوشون و با کیسه بیوفت به جونشون  بدهدشوهرت دست مردا زورش بیشتر  کیسه ام ...

آره میدم یه نفر انجام بده

یه خانومه گفت میام تمیز میکنم برا هر فرش ۱۰۰ میدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز