ella84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4176 عنوان اگه بفهمی بهترین رفیقت تهمت زده بهت 71 بازدید | 7 پست رفیق که چه عرض کنم دختر عموم هست و خیلی با هم رفیقیم صمیمی اما رفته بهم تهمت خیلی بد و بزرگ زده.چه واکنشی نشون بدم؟ 1402/11/09 | 14:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 چی گفته؟ شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2418 قبل از اینکه واکنش نشون بدی اول با خودش صحبت کن! شاید اونجوری نگفته یا حرفشو برعکس کردن!همیشه برای فحش دادن وقت هست و دیر نمیشه!☺️ یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
برلیان۱۳۷۷ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 14652 بزرگترین ضربه رو از اعتماد به همین دختر عمو خوردم اصلا باورم نمیشد اون باهام همچین کاری کنه ولی خوب هیچوقت هیچی از هیچکس بعید نیست دیه اعتماد کردنو تو زندگیت ببوس بزار کنار https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg. https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg
ella84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4176 چی گفته؟ حرفای خیلی زشت که قابل گفتن نیست این در حالیه که من هیچوقت با پسر جماعت بیرون نرفتم
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 حرفای خیلی زشت که قابل گفتن نیست این در حالیه که من هیچوقت با پسر جماعت بیرون نرفتم اگه به خانوده ات گفته و بهت اعتماد دارن. بهشون توضیح بده و شفاف سازی کن.با اونم قطع رابطه کن قبلش بهش بگو به خدا واگذارش کردی. خدا خودش به وقتش انتقام میگیره. کسی که آبروی کسی رو بی دلیل ببره خدا بدون تقاص ازش نمیگذره. شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
ella84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4176 اگه به خانوده ات گفته و بهت اعتماد دارن. بهشون توضیح بده و شفاف سازی کن. با اونم قطع رابطه کن قبلش ... امیدوارم تقاص پس بده خیلی ناراحتم از دستش ولی به این هم ایمان دارم که خدا آبروی آدم بی گناه رو نمیبره هرچقدر یه عوضی بخواد سعی بکنه که ابروش رو ببره
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 امیدوارم تقاص پس بده خیلی ناراحتم از دستش ولی به این هم ایمان دارم که خدا آبروی آدم بی گناه ر ... مطمئن باش همینطوره شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی