2777
2789
عنوان

خرید خونه یا سوئیت نقلی توی تهران

135 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یک خانم مجرد با مبلغ دو میلیارد تومان یک سوئیت نقلی از 30 متر تا 50 متر کجا خونه گیرش میاد؟ چیزی که خیلی براش مهمه امنیت هست نمیخواد سمت پردیس و پرند باشه چون از محل کارش دوره محل کارش وسط شهره چون تنهاست خیلی خیلی امنیت براش مهمه قرار بود یک خونه 50 متری توی جیحون بخره لحظه اخر بهم خورد گفتن ممکنه از نظر امنیت برای یک خانم تنها ک بخواد زندگی کنه اونجا یکم سخت باشه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ سن بنا مهم نیست ،جنوب شهر و سلوغ و ترافیکم مهم نیست فقط امنیت مهمه منطقه معتاد و لات و ... نداشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا منطقه معرفی کنید مثلا شنیدم سمت پیروزی خوبه منتها نمیدونم با این پول میشه پیروزی خونه خرید؟ یا ...

تهرانسر عالیه سمت منیریه هم میتونید بگردین مذهبی هم هستن بلوار فردوس هم هست سمت آزادی هم باز هست 

لطفا منطقه معرفی کنید مثلا شنیدم سمت پیروزی خوبه منتها نمیدونم با این پول میشه پیروزی خونه خرید؟ یا ...

نازی آباد افسریه شهرری اینجاها خوبن 

عزیزم تهران امنیتش خوبه 

تهرانسر عالیه سمت منیریه هم میتونید بگردین مذهبی هم هستن بلوار فردوس هم هست سمت آزادی هم باز هست&nbs ...

جدی ؟ با دو تومن گیر میاد ؟ یک خونه نقلی میخواد انتظار زیادی نداره

همین جیحون و کارون علل الخصوص تو مجتمع هاش راحت میتونه بگیره وسط شهرم هست دسترسی اش هم خوبه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی