2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگه انشو در آورده

321 بازدید | 24 پست

واقعا معذرت میخام ولی دیگه کلمه ای بهتر از این برای این سایت مزخرف پیدا نکردم.

انگار تاپیکها رو بزور میخاد نگه داره. 

اصلا چیزی به اسم حقوق کاربر میدونه این سایت مسخره؟

من میخام تاپیکامو پاک کنم کدوم … رو باید ببینم؟ واقعا مسخره که. الان لینک هم نمیذاره بذارم تا پاک کنم. حداقل یه توضیح میدادین چرا و چطور باید لینک بذاریم.

فقط اومدم بگم عنشودرسته لابدملت انقددروغ گفتن دیگه پاک نمیکنن

😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اومدم بگم عنشودرسته لابدملت انقددروغ گفتن دیگه پاک نمیکنن

اصلا دروغ گفته باشن 

به سایت چه ربطی داره که بزور نگه میداره پستها رو؟ 

من الان میخام پستهامو پاک کنم. باید روزهای زوج سر ساعت خاصی که وقت نهار و خواب و استراحت نباشه بیام یدونه لینک بذارم. بیشترم اجازه ندارم بذارم. اکثرا هم این روزها یادم میره.الانم که یادم بوده میگه نمیشه لینک بذارین. 

من خودم کارم تحربه کاربری سایتهایت. این سایت بطرز وحشتناکی تجربه کاربری ضعیفی داره. یکی از اصول تحربه کاربری رعایت حقوق کاربر، تحمیل نکردن چیزی به اون، امکان بازگشت از عملیاتی که انجام داده هست. این سایت همرو نقض کرده. بخاطر دوزار پول تبلیغ

اصلا دروغ گفته باشن  به سایت چه ربطی داره که بزور نگه میداره پستها رو؟  من الان میخام پس ...

حرفات کاملادرسته ولی نمیدونم مرگ ماچیه که باهرشرایطی که میذارن بازبیخیال اینجانمیشیم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

حرفات کاملادرسته ولی نمیدونم مرگ ماچیه که باهرشرایطی که میذارن بازبیخیال اینجانمیشیم

بخاطر اینکه تو زندگیمون کسی رو‌نداریم درددل کنیم و این سایت بوضوح داره ازین مساله سواستفاده میکنه.

برو تو تاپیک های از سارا بپرس

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
یعنی چی؟  اصلا نباید سایت توضیح بده و کاربر از سردرگمی دربیاد؟ باید خودمون حدس بزنیم؟

عزیزم توی ققسمت جست و جو بنویس تاپیک حذف تاپیک ، بعد برو تاپیکی که میخوای پاک کنی رو لینکش رو کپی کن ببر تو تاپیک حذف تاپیک بزار ، ولی نمیتونی لینک رو آبی بزاری ،و حتما باید مشکیش کنی ، وقتی لینک رو پیست کردی چند تا گذینه میاد موقع پیست کردن ، یدونه ش عکس کوچولوی یه زنجیر شکسته هست ، اونو بزن لینکت مشکی میشه بعد بفرستش 

امروز لینک گذاشتن تو تاپیک حذف کلا خرابه برا منم نشد 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘