2777
2789

تو این وضعیت آدم هم درد داره هم بخاطر همین درد حوصله نداره بعد تا چند روز قبل همش میگفت بام میخندید الان هی سر به سرم میزاره میدونه میخام درسم بخونم ها ولی باز اذیت میکنه😐❤️‍🩹 سر چیزای الکی هی با تندی برخورد میکنه درصورتی که اصلا ربطی به من نداره

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
شاید اونم پریوده خب😬🤦🏻‍♀️

ن۶ نیس

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگه مثلا😂 شاید اونم میحاد بشه

سر چیزای الکی غر میزنه مثلا ی نمیدونم چی بود کتاب بود چی بود گذاشته بودم رو اپن بعد میگه این مال توعه؟ میگم ن مال کیه پس حالا وایساده داره حرف منو کنکاش میکنه پس اول میگی نه بعد میگی مال منه میگم بابا. دارم مسخره ای میگم میگه وسایلتو جمع کن دیگه اه دیگه من هیچی نگفتم ولی تا پنج دیقه بعدش داشت غر میزد یا ی کارتن کرم برداشته میگه میخای اینو؟ من اصلا هنوز جوابشو ندادم برگشته میگه میخای چیکار همش اشغال نگه میداری نمیدونم فلان بهمان بعدم انداختش رف حالا اخماش کلا ۳۶۰ درجه تو همه تو ۸۰ درصد اوقات اینجوریم ک غر میزنه بدتره دیگه

بهش بگو خب 

منم وقتی اینطور میشم میگم بهش که هم گیردادن هامو تحمل کنه هم گیر نده🚶🏼‍♀️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

باهاشون صحبت کن جدی باش ماهم این روزا رو کشیدیم عزیزم شما زرنگ باش،نذار بهت ظلم بشه حتی موارد کوچی ...

منطقی نیست میگه نمیدونم فلان کردم تو عصابت قشنگ همش همینو میگه  بعدم میگه تو همش از من طلبکاری

حالا کی ترند کرده ک پریود ها بی اعصابن ?😂

من کاری ترند شدن ندارم خوبه عزیزم توضیح دادم بخاطر درد و اینا حوصلم نمی‌کشه و عصابم خورده

بهش بگو خب  منم وقتی اینطور میشم میگم بهش که هم گیردادن هامو تحمل کنه هم گیر نده🚶🏼‍♀️

اره منم باید بش بگم

سر چیزای الکی غر میزنه مثلا ی نمیدونم چی بود کتاب بود چی بود گذاشته بودم رو اپن بعد میگه این مال توع ...

😂😂 مامان منم همین بود مجرد ک بودم

حالا گیرای اینجوریش ب کنار ب خودمم گیر میداد 

هی میگفت برو ی دوش بگیر مث میت شدی..جم کن موهاتو کل خونه شده مو .اونجوری راه نرو  اینجوری نشین😑😑😐

برو اتاق بشین فیلم ببین تاوقتی جلو چشمش باشی همینه😂

😂😂 مامان منم همین بود مجرد ک بودم حالا گیرای اینجوریش ب کنار ب خودمم گیر میداد  هی میگفت بر ...

واقعا😂😂😂😂😂😂 

حالا من ازش پرسیدم میگه خودمم میخام پریود شدم منم عصابم خورده😐😂😂😂