تو این وضعیت آدم هم درد داره هم بخاطر همین درد حوصله نداره بعد تا چند روز قبل همش میگفت بام میخندید الان هی سر به سرم میزاره میدونه میخام درسم بخونم ها ولی باز اذیت میکنه😐❤️🩹 سر چیزای الکی هی با تندی برخورد میکنه درصورتی که اصلا ربطی به من نداره
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سر چیزای الکی غر میزنه مثلا ی نمیدونم چی بود کتاب بود چی بود گذاشته بودم رو اپن بعد میگه این مال توعه؟ میگم ن مال کیه پس حالا وایساده داره حرف منو کنکاش میکنه پس اول میگی نه بعد میگی مال منه میگم بابا. دارم مسخره ای میگم میگه وسایلتو جمع کن دیگه اه دیگه من هیچی نگفتم ولی تا پنج دیقه بعدش داشت غر میزد یا ی کارتن کرم برداشته میگه میخای اینو؟ من اصلا هنوز جوابشو ندادم برگشته میگه میخای چیکار همش اشغال نگه میداری نمیدونم فلان بهمان بعدم انداختش رف حالا اخماش کلا ۳۶۰ درجه تو همه تو ۸۰ درصد اوقات اینجوریم ک غر میزنه بدتره دیگه
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
منم وقتی اینطور میشم میگم بهش که هم گیردادن هامو تحمل کنه هم گیر نده🚶🏼♀️
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️