2777
2789

چرا نمیزنن ترم جدید شرو شد ما با چ رویی بریم سر کلاس خب اگ اتفاده باشیم از وسط کلاس بلند شیم یعنی ؟؟ همه دزسای ترم پیش پیش‌نیاز این ترمم بوده 😑😑 انتخاب واحدم کردم شنبه کلاسا شروع میشه

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

😐 برگام 😐

ما ترم جدیدمون ۲۱ام شروع میشه فقط یکی از نمره هام مونده بزنن هنوز انتخاب واحد نکردیم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مشکلی نیست برو اگه مشکلی پیش آمد که انشالله نمیاد حذف و اضافه رو برای همین گذاشتن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی نیست برو اگه مشکلی پیش آمد که انشالله نمیاد حذف و اضافه رو برای همین گذاشتن

حذف و اضافه چی هست میشه یه توضیحی بدی

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

دانشگاه آزاد هستی؟از سایت آموزشیار نمرتو میبینی؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
درسته کلاسا از شنبه شروع میشه ولی ماها از 23 زودتر نمی ریم😂😂😂😂

همکلاسی ها منم نمیخاستن بیان ولی مثل اینک استادمون بشدت حساسن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

حذف و اضافه چی هست میشه یه توضیحی بدی

بعد از انتخاب واحد یه مدتی بعد یه وقت میدن به دانشجوها که اگه درسی رو لازم دارن دوباره بردارن یا اگه نمیتونن حذف کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ