rih2222 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 347 عنوان تونر صورت 121 بازدید | 6 پست سلام من صورتم فقط ابرسان و ضد افتاب میزنم با ژل شستشو هم میشورم بعدش تونر بزنم یا هی ژل کافیه؟ 1402/11/09 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10634 بعد شستشو باید تونر بزنی بعد سرم بعد مرطوب کننده هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
rih2222 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 347 بعد شستشو باید تونر بزنی بعد سرم بعد مرطوب کننده تونر حتما باید زد؟چون ژل هم خاصیت پاک کنندگی داره،وباهم استفاده روزانش مضر نیست؟
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6170 تونر بیشتر برای پوستای چرب و مختلط موثرهکلا تونر عمیقا پوستت رو پاک میکنه و اگه با شوینده کامل پوستت تمیز نشده با تونر تمیز میشه🤷🏻♀️وقتایی که مثلا برای مراسم ارایش غلیط داری بعد شوینده حتما باید تونر استفاده کنی تا منافذ پوستت تمیز شه بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10634 تونر حتما باید زد؟چون ژل هم خاصیت پاک کنندگی داره،وباهم استفاده روزانش مضر نیست؟ نه چون تونر درکنار پاک کردن مرطوب هم میکنه هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
rih2222 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 347 تونر بیشتر برای پوستای چرب و مختلط موثره کلا تونر عمیقا پوستت رو پاک میکنه و اگه با شوینده کامل پوس ... من فقط ضد افتاب و ابرسان میزنم،میترسم تونر هم بعد ژل شستشو بزنم پوستم خراب شه چون احساس میکنم استفادش دوتاش برا ارایش غلیظ مناسبه تا خوب پاک شه
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6170 من فقط ضد افتاب و ابرسان میزنم،میترسم تونر هم بعد ژل شستشو بزنم پوستم خراب شه چون احساس میکنم استفاد ... اره دقیقابرای ارایش غلیظ مناسبترهمن به شخصه پوستم حساسه و هرچی از موارد کمتری استفاده کنم بهتره بنابراین تونر نمیزنم بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂