2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگر نیستممم ولییی خیلیی علاقه دارم  میتونی دوره میکاپ ببینی ینی اگه دوس داری میکاپ ارتیست ...

خب هزینه لوازماش خیلی گرونه ندارم که میخوام هزینه دوره جور کنم لوازم زیادی نخواد بعدش که مستقل شدم برم چیزای دیگه هم یاد بگیرم

خب هزینه لوازماش خیلی گرونه ندارم که میخوام هزینه دوره جور کنم لوازم زیادی نخواد بعدش که مستقل شدم ب ...

اها راس میگی خیلی گرونه کاشت ناخن یا مژه هم خوبه ولی باید. هزینه کنی حداقلش ۱۵ تومن داشته باشی

اها راس میگی خیلی گرونه کاشت ناخن یا مژه هم خوبه ولی باید. هزینه کنی حداقلش ۱۵ تومن داشته باشی

مژه خوبه ها ولی خب زیاد خواهان نداره نسبت به زحمتش درآمدش زیاد بالا نیست من کلا شش هفت تومن جور کردم هزینه کلاس رنگ مو هم پرسیدم میگ ده تومن آف زده اموزشگاه خیلی دوست دارم مستقل بشم شوهرم بهم پول میده ها ولی چون خونه خریدیم تازه دستش تنگه دوست دارم با کمک هم پیشرفت کنیم

مژه خوبه ها ولی خب زیاد خواهان نداره نسبت به زحمتش درآمدش زیاد بالا نیست من کلا شش هفت تومن جور کردم ...

اموزشگاه نرو بدرد نمیخوره فقد مدرک الکی بت میدن برو سالن یاد بگیر ورکشاپای سه روزه چمیدونم مدت زمان کوتاه یاد میدن میگن هیچی نداره دروغه اصلا خوب نیس اونم نرو بدرد نمیخوره

هوم منم خیلی دلم میخاد درامد داشته باشم واسه عید میرم کاشت ناخن و ارایش پیرایش یاد میگیرم خیلی خوبه ادم مستقل شه دستش تو جیبه خدش باشه🥲😂