2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس دارم🥺4ماهِ عروسی کردم و تازه شروع به کار کردم،بچه خیلی دوس دارم ولی الآن نه

الهییی،انشالله خوشبخت بشی عزیزم،انشالله هر چی خودت دوس داری همون بشه،چرا نمیری آزمایش خون بدی

نی نی سایت جایی نیست که بخوایم خودمونو به کسی ثابت کنیم،اینجا تنها جاییه که میتونی دغدغه هاتو به صورت ناشناس مطرح کنی و براشون راهکار پیدا کنی،کسایی که با نظرشون دل بکشنن یه روز یه جایی دل خودشون‌شکسته میشه و کسایی که همدلی میکنن و راهکار میدن اجرشون با خدا،پس مواظب قضاوت ها و حرف زدنامون باشیم
الهییی،انشالله خوشبخت بشی عزیزم،انشالله هر چی خودت دوس داری همون بشه،چرا نمیری آزمایش خون بدی

چون 3تا بی بی زدم منفی شد،دیروزم زدم منفی شد امشب دوباره نگاش کردم دیدم خط سفید داره

چون 3تا بی بی زدم منفی شد،دیروزم زدم منفی شد امشب دوباره نگاش کردم دیدم خط سفید داره

فردا صبح با ادرار ناشتا بزن یه بارم،دیگه معلوم میشه

نی نی سایت جایی نیست که بخوایم خودمونو به کسی ثابت کنیم،اینجا تنها جاییه که میتونی دغدغه هاتو به صورت ناشناس مطرح کنی و براشون راهکار پیدا کنی،کسایی که با نظرشون دل بکشنن یه روز یه جایی دل خودشون‌شکسته میشه و کسایی که همدلی میکنن و راهکار میدن اجرشون با خدا،پس مواظب قضاوت ها و حرف زدنامون باشیم
دیگ بی بی ندارم،فردا میخرم😂

😂😂🤣

دعا کن برام😑

انشالله عزیزززممم ولی اگه حامله شدی توروخدا ناشکری نکنیااا،هر چی خدا مصلحت میدونه همون بشه انشالله،تو هم برا من دعا کن مامان بشم

انشالله عزیزززممم ولی اگه حامله شدی توروخدا ناشکری نکنیااا،هر چی خدا مصلحت میدونه همون بشه انشالله،ت ...

انشاالله به زودی دامنت سبزمیشه عزیزم،من فقط غصه سیسمونی رو دارم بنده خدا خانوادم تازه جهیزیه دادم اونم هم به من هم خواهرم