2777
2789
عنوان

بی بی چک

195 بازدید | 30 پست

سلام.من10روز پریودم عقب افتاده,چندتا بی بی زدم منفی شد،دیروز یکی دیگ زدم همون لحظه منفی شد،امشب رفتم همونو نگاه کردم ازبس استرس دارم،دیدم یه خط سفید کم‌ رنگ افتاده.مسخرم نکنید این یعنی چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که اگه در انتظار نی نی هستی مثبت باشه، به نظرم فردا برو آزمایش خون بده خواهر 

نی نی سایت جایی نیست که بخوایم خودمونو به کسی ثابت کنیم،اینجا تنها جاییه که میتونی دغدغه هاتو به صورت ناشناس مطرح کنی و براشون راهکار پیدا کنی،کسایی که با نظرشون دل بکشنن یه روز یه جایی دل خودشون‌شکسته میشه و کسایی که همدلی میکنن و راهکار میدن اجرشون با خدا،پس مواظب قضاوت ها و حرف زدنامون باشیم

عزیزم خط سفید یعنی خط تبخیر 

بعد این همه باید واضح می شد

ان شالله دامنت سبز شه بزودی

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم خط سفید یعنی خط تبخیر  بعد این همه باید واضح می شد ان شالله دامنت سبز شه بزودی

بچه دوس دارم ولی فعلا نمیخوام،خط سفیدهم همون لحظه نیفتاد،دیروز بی بی زدم امشب دوباره همون بی بی رو نگاه کردم دیدم یه خط سفید کم رنگ افتاده

کیست آره دارم،ولی میخوام بدونم یعنی چی یه روز بعد هاله سفید انداخته،یعنی مثبته؟

اخه ده روز گذشته باید پررنگ باشه حالا واسه اطمینان آزمایش بده 

من ماه پیش ۱۲روز بعد اقدام بی بی چک استفاده کردم ت اون لحضه ی خط بود بعد چن ساعت ک دیدم یه حاله صورتی خیلی کمرنگ بود ولی حامله نبودم☹️

خوش باش دمی که زندگانی این است...
بچه دوس دارم ولی فعلا نمیخوام،خط سفیدهم همون لحظه نیفتاد،دیروز بی بی زدم امشب دوباره همون بی بی رو ن ...

پس خیالت راحت منفیه عزیزم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

نه دوس ندارم مثبت باشه🥺

فک کنم منفیه چون بی بی چک سریع خط میندازه 

نی نی سایت جایی نیست که بخوایم خودمونو به کسی ثابت کنیم،اینجا تنها جاییه که میتونی دغدغه هاتو به صورت ناشناس مطرح کنی و براشون راهکار پیدا کنی،کسایی که با نظرشون دل بکشنن یه روز یه جایی دل خودشون‌شکسته میشه و کسایی که همدلی میکنن و راهکار میدن اجرشون با خدا،پس مواظب قضاوت ها و حرف زدنامون باشیم