2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان چطوریه؟

229 بازدید | 8 پست

گفتن قبل کنکور باید انتخاب رشته کنیم بدون کنکور و رتبه چطور میشه انتخاب رشته اگه کسی در این مورد اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

فکر نکنم کسی بدونه چون اصلا دستورالعملش نیومده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

فکر نکنم کسی بدونه چون اصلا دستورالعملش نیومده

برای منی که فوق دیپلم حسابداری دارم درحال حاضر، میتونم شرکت کنم؟؟

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منی که فوق دیپلم حسابداری دارم درحال حاضر، میتونم شرکت کنم؟؟

فکر نمی‌کنم مانعی باشه. فقط دانشجوهای فرهنگیان نمیتونن شرکت کنن اما بازم بهتره دفترچه راهنمای کنکور فرهنگیان رو بخونین. و این‌که اگه برای کنکور امسال میگین، زمان ثبت نام تموم شده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه سوال دارم  من شیمی محض دانشگاه دولتی شهر خودمو میخونم  بع نظرت انصراف بدم برم حسابدار ...

اگه قراره کار کنی حسابداری بازار کارش عالیه 

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏