2777
2789

سلام فقط خلاصه بگم از اواخر بارداریم شوهرم به کل عوض شد و در آخر با یه بچه ۴ماهه اصرار کرد به جدا شدن(الان یک سال و نیمه جداییم و تازه فهمیدم درگیر رفیق بازی و اعتیاد و محفل و دوست دختر شده بوده و هست)فقط ماهی دوتومن مهریه دارمو۱۲۰۰نفقه بچه و ۸۰۰یارانه

بچم الان دوسالشه حمایت خانواده ندارم با پس اندازم خونه رهن اجاره کردم اما نه کسی بچمو‌نگه می‌داره برم سرکار نه حقوقا ب اندازه ای هست بتونم بذارم مهد یا پرستار بگیرم باز خرجی خونه اجاره خونه پول قبضا و هزار تا خرج دیگه....

مهدکودک‌هام تازگیا ‌مربی با بچه نمی‌گیرن حقوقشونم نهایت ۳ونیم اینقدراست...

آخه تو این گرونی که زنو‌مرد سرکارن و نمیتونن زندگی بچرخونن من یه زن تنها با بچه کوچیک بدون پشتوانه بدون خونه موندم چیکار کنم کمیته هم ب خاطر مهریم عضوم نمیکنن...

از یه طرف ده روز بچمو دادم ب مادرشوهرم آخرش طاقت نیاوردم گرفتمش...

هم‌ نمیتونم از بچم دور باشم هم نمیتونم خرجشو بدم...خیلی بچه شیطون و وابسته ای هست یه ثانیه نمیشینه یا ازم جدا نمیشه که بتونم برم پرستار آدمای پیر بشم یه روزه جوابم میکنن...شرایطم خیلی افتضاحه...

گاهی وقتا با خودم میگم بچه رو بذارم پیش مادرشوهرم‌دو روز آخر هفته با خودم باشه اما حس مادریم و وجدانم اجازه نمیده‌‌...

شوهرم چند بار خواسته برگردم اما میگه مهریتو باید ببخشی چون یه ماشین داشت بیشترش پول طلای خودم بود ازش گرفتم پول پیش خونه دادم و ازش کمبودای خونه رو گرفتم مجبور بودم تو اون شرایط...

منم می‌دونم ببخشم و برگردم ب خاطر بچم دهنم سرویسه دیگه حرمتی بینمون نیست یک سال و نیم خدا می‌دونه با چند تا زن بوده و الانم زبونش خیلی دراز شده می‌دونه من با بچه چقدر شرایطم داغونه خدا لعنتش کنه منو ب این روز نشوند....هیچ تقاصی پس نداد الان راحت وام گرفت مجدد ماشین خرید و دانشگاه می‌ره ...عشق و حال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مهدکودک پرستار نوزاد ها بشو 

فردا دفترچه آموزش پرورش میاد با دیپلم مستخدم مدرسه میگیرن شرکت کن 

دیگه باید از خواسته هات بگذری 

به نظرم برو کارخونه کار کن حقوقش بهتره بچت هم بذار مهد

خوب شد این تاپیکو خوندم از الان بشینم پول جمع کن فردا پس‌فردا که جدا شدم یه چیزی داشته باشم منم نمیتونم از بچم جدا بشم حتی یه ثانیه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
برو مهدکودک پرستار نوزاد ها بشو  فردا دفترچه آموزش پرورش میاد با دیپلم مستخدم مدرسه میگیرن ...

برا معلمی میتونم بخونم آزمون بدم؟شما تجربه ای داری؟۲۷سالمه لیسانسم

هیچ میدونی مهریتو ببخشی دیگه نمیتونی بذاری اجرا؟؟؟هیچ تضمینی نیست که اون کارهای قبلشو تکرار نکنه

همسایه ما خام شوهرش شد مهریشو بخشید...درجا طلاقش داد بعدشم بلانسبت شما  از خونه انداختش بیرون

مهریتو ببخشی شرایطت از این بدتر میشه

مگر اینکه مطمئن بشی اون آدم سابق نیست

دوست عزیز من هم یک مادرم و درکتون میکنم ولی با این شرایط نمیشه ادامه داد بچه رو ببرین بدین به مادر شوهرتون و خودتون برین سر کار که بتونین از عهده ی شرایط فعلی در بیاین انشاالله یه بخت خوب براتون پیدا میشه ازدواج میکنین دنیا همیشه اینجوری نمیمونه فقط صبور باشین به نظر من برگشت تو اون زندگی فایده نداره

خدایا شکرت