دوستان همکلاسیم هیچ درسی نمینویسه و لباس های لش میپوشه ک و معلم حسابداریم تو کلاسمون هست ک بهتون گفتم بداخلاقه و پسره پیش خودش کلاس میزاره گوشیشو گرفته دستش از خودش عگس میگیره و یا گوشیشو تو دستش بازی میده مثلا کلاس میزاره و پیش اونم معلم و بعدش میشینه منو مسخره میکنه با همکلاسیم و میخنده اقاهم هیچی نمیگه پس ینی منم از فردا گوشی ببر ممدرسه کلاس بزارم ب خودم این چ کاریه بخدا اعصبی بودم میخاستم برم بالای سرش معلومش کنم با کی طرفه و اینکه ی ماشین ۱۰۰ میلوینی داره بچه ننه فک کرده کیه سویچشم ب رخ من مبکشع اخه چرا ب من میگ بهت چک سفید میدم تورو میخرم و عدای بچه پولدارا رو در میاره برام و منم هیچی دست کم ندارم خدا پدرمو زیلیل کنه پول داره ی هزاری بهم نداده خدا زلیل عالم بکشه بابامو ک ی بچه نو سال بهم حرف بگه و تازه ب معلم میگ اقا چک نیاز دارشتی بگو برات بیارم بی شوخی وای من چرا الان ناراحتم دارم میترکم 😐😐😐😟😟😟🧐🧐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مر۳۰ واقعا ک تاا ینجا مثل ی خاهر بزرگ تر راهنمای کردی از عمه خودم با لاتری و ایشالله تو زندیگت همیشه خوشی ببنی و همیشه برات دعا میکنم هم خودم هم خاهر کوچیکم اینو راست گفتم از عمم بالاتری واقعا ی عمم اینطوری باهام حرف نزده بواش راهنمای بده ایشالله تو زندیگت پر از پول و شادی و موفقیت داشته باشی و بچه هاتون هم درسلامت باشن
مر۳۰ واقعا ک تاا ینجا مثل ی خاهر بزرگ تر راهنمای کردی از عمه خودم با لاتر بوای ایشالله تو زندیگت همی ...
عزیزززم💓
انشالله موفق باشی از هیچی نترس و فقط به موفقیت و درست فکر کن هر موقع هم کمکی راهنمایی خواستی من مثل خواهر بزرگترت هستم هرکار از دستم بر بیاد کمکت میکنم
موفق باشی💓
زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...