2777
2789
عنوان

دیگ مدرسه نمیخام برم دلیل نرفتن 😐😔😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 98 پست
من اینو از زندگی برداشت کردم وقتی پول باشه شخصیت ادم عوض میشه رفتارش و هرچیزی ک فکرکنی و امکانات بهت ...

میفهمم عزیزم میفهمم حرفات درسته

آفرین که دنبال پیشرفت هستی

ولی باید براش تلاش کرد

ولی اینو بدون نابرده رنج گنج میسر نمیشود..

اونی که با پول باباش پز میده مفت نمی ارره..همیشه باید ببینی اون شخص چی از خودش داره از خودش چه تلاشی کرده چقدر عرضه داده..

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم عزیزم میفهمم حرفات درسته آفرین که دنبال پیشرفت هستی ولی باید براش تلاش کرد ولی اینو بدون ن ...

هی ولش کن بازم بردا دق دقیه همیشه کنار ی همکلاسی هیچی ندیده و مغرور میرم پیشوون 😐

میفهمم عزیزم میفهمم حرفات درسته آفرین که دنبال پیشرفت هستی ولی باید براش تلاش کرد ولی اینو بدون ن ...

و اینکه پولم باشه هیچی دق دقیه ای برای زندگی نیستش و راحت میشه درس خوندش و برای اینده تلاش کرد و من هیچ امیدی ندارم 

هی ولش کن بازم بردا دق دقیه همیشه کنار ی همکلاسی هیچی ندیده و مغرور میرم پیشوون 😐

اره میدونم درکت میکنم خودمم اون سالها تجربشو داشتم

برای همه هم بوده این شرایط نگران نباش

اهمیت نده زیاد خودتو حساس نشون نده

واکنش نده

اون دنبال توجه گرفتن هست ..

بهش بی توجه باشی یه مدت اونم سرش به کار خودش میشه

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
عالیه خوب بخون که آینده خوبی در پیش داری عزیزم

مر۳۰ واقعا ک تاا ینجا مثل ی خاهر بزرگ تر راهنمای کردی از عمه خودم با لاتری و ایشالله تو زندیگت همیشه خوشی ببنی و همیشه برات  دعا میکنم هم خودم هم خاهر کوچیکم  اینو راست گفتم از عمم بالاتری واقعا ی عمم اینطوری باهام حرف نزده بواش راهنمای بده ایشالله تو زندیگت پر از پول و شادی و موفقیت داشته باشی و بچه هاتون هم درسلامت باشن 

مر۳۰ واقعا ک تاا ینجا مثل ی خاهر بزرگ تر راهنمای کردی از عمه خودم با لاتر بوای ایشالله تو زندیگت همی ...

عزیزززم💓

انشالله موفق باشی از هیچی نترس و فقط به موفقیت و درست فکر کن هر موقع هم کمکی راهنمایی خواستی من مثل خواهر بزرگترت هستم هرکار از دستم بر بیاد کمکت میکنم

موفق باشی💓