دوستان همکلاسیم هیچ درسی نمینویسه و لباس های لش میپوشه ک و معلم حسابداریم تو کلاسمون هست ک بهتون گفتم بداخلاقه و پسره پیش خودش کلاس میزاره گوشیشو گرفته دستش از خودش عگس میگیره و یا گوشیشو تو دستش بازی میده مثلا کلاس میزاره و پیش اونم معلم و بعدش میشینه منو مسخره میکنه با همکلاسیم و میخنده اقاهم هیچی نمیگه پس ینی منم از فردا گوشی ببر ممدرسه کلاس بزارم ب خودم این چ کاریه بخدا اعصبی بودم میخاستم برم بالای سرش معلومش کنم با کی طرفه و اینکه ی ماشین ۱۰۰ میلوینی داره بچه ننه فک کرده کیه سویچشم ب رخ من مبکشع اخه چرا ب من میگ بهت چک سفید میدم تورو میخرم و عدای بچه پولدارا رو در میاره برام و منم هیچی دست کم ندارم خدا پدرمو زیلیل کنه پول داره ی هزاری بهم نداده خدا زلیل عالم بکشه بابامو ک ی بچه نو سال بهم حرف بگه و تازه ب معلم میگ اقا چک نیاز دارشتی بگو برات بیارم بی شوخی وای من چرا الان ناراحتم دارم میترکم 😐😐😐😟😟😟🧐🧐
واقعا ک پروووویی بیا برو خودت کار کن بچه مگه علیلی اخه؟؟؟؟ من خودم رفتم سرکار خرج دانشگاهمو دادم جها ...
خجالت چی اخه چرا از بابای من طرفداری میکنی تو میتونی جای من باشب ی لحضه پرو نیستم مغرور شدم دیگ سنگ دل شدم میدونی چرا پدری ک خاست منو بکشه بگه پدرشم قساط نمیدم بازم میگفتی پدر و اینکا پدری ک میخاست منو بزاره بهزیستی بازم بهش میگفتی پدر و بازم پدری ک ی پول نمیده چن سال و تحمت های نامربوط ب منو مادرم میزنه چیزای بد میگه توقع ندارم دیگ از همولاسیم بازم بهش بگم پدر تورخدا گفتم بازم اسمشو نیاز برام ی سگ تمام شده هستش تمامم تمام تمام
برای من ۱۰۰ میلیونه بیشترم نکن قیمت ماشینشو ک دق میکنم 😬
اگر با پیکان داره واسه تو کلاس میزاره که باید از خودت ناامید بشی پسر جان😐🤦♀️بعدم چقدر ادم دهن بینی هستی اصلا محل بهش نزار بزار زر زر کنه واسه خودش اهمیت ندی خفه میشه