2777
2789
عنوان

دیگ مدرسه نمیخام برم دلیل نرفتن 😐😔😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 98 پست
واقعا ک پروووویی بیا برو خودت کار کن بچه مگه علیلی اخه؟؟؟؟ من خودم رفتم سرکار خرج دانشگاهمو دادم جها ...

خجالت چی اخه چرا از بابای من طرفداری میکنی تو میتونی جای من باشب ی لحضه پرو نیستم مغرور شدم دیگ سنگ دل شدم میدونی چرا پدری ک خاست منو بکشه بگه پدرشم قساط نمیدم بازم میگفتی پدر و اینکا پدری ک میخاست منو بزاره بهزیستی بازم بهش میگفتی پدر و بازم پدری ک ی پول نمیده چن سال و تحمت های نامربوط ب منو مادرم میزنه چیزای بد میگه توقع ندارم دیگ از همولاسیم بازم بهش بگم پدر تورخدا گفتم بازم اسمشو نیاز برام ی سگ تمام شده هستش تمامم تمام تمام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم سن پسرمی  بچه تو الان باید خواب باشی، فردا یری مدرسه 🤨

مدرسه وقتی ک بابام اومد ابروی منو برد بخاطر مادرم گفتش این مادرش فلانه بهمانه پیش بچه ها و همه شندیگ برام احترام نمیزارن برم مدرسه ک سرکوفت بخورم و هروز خدا مسخرم کنن و بی ابروی بابامو تحمل کنم 🤯🤯🤯🤯

باش از فردا میرم کار کنم ببینم منم میتونم بعد ۱۰ سال ماشین اون رو بگیرم ایا همون قیمتش باشه ؟؟؟

ماشینش چی بود 

بابات ماشینش چیه

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
وای هرچقدر حرص بخورم بابای زلیل شدمو نفرین میکنم ایشالله زمین گیر بشه ایشالله ولچر نشین بشه ایشالله ...

وای بخاطر اون عنچوچک چیا به بابات میگی..

درستو بخون این حرفا چیه

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
مدرسه وقتی ک بابام اومد ابروی منو برد بخاطر مادرم گفتش این مادرش فلانه بهمانه پیش بچه ها و همه شندیگ ...

اتفاقا باید بری و درستو خوب بخونی و آیندتو بسازی 

الان مثلا ترک تحصیل کنی که چی بشه، بیفتی دنبال رفیق نا باب  ایندت هم تباه میشه 

برای من ۱۰۰ میلیونه بیشترم نکن قیمت ماشینشو ک دق میکنم 😬

اگر با پیکان داره واسه تو کلاس میزاره که باید از خودت ناامید بشی پسر جان😐🤦‍♀️بعدم چقدر ادم دهن بینی هستی اصلا محل بهش نزار بزار زر زر کنه واسه خودش اهمیت ندی خفه میشه