2777
2789
عنوان

دیگ مدرسه نمیخام برم دلیل نرفتن 😐😔😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 98 پست
اگر با پیکان داره واسه تو کلاس میزاره که باید از خودت ناامید بشی پسر جان😐🤦‍♀️بعدم چقدر ادم دهن بین ...

کاش پیکان بودش اصلا گیرم بااونا کارش ندارم ابرو نذاشته سلیطه برام 😐

هاچپک و ی ماشین شیکی داره ک ب رو خم میکشه و مسخرم میکنه 😐

عزیزم ناراحت نشو برات مهم نباشه اون 

ببین چند سال دیگه بیای تاپیکتو بخونی خودت برات این چیزا بی اررش شده اون موقع و خندت میگیره

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاچپک و ی ماشین شیکی داره ک ب رو خم میکشه و مسخرم میکنه 😐

خب ؟ بکشه تو هم محلش نده اصلا مهم نباشه برات اون تازه به دوران رسیدس که پز میده واگرنه برای یه پولدار اینا عادیه 

وقتی ک پدرم پول داری هستش ی هزار ی چن ساله نداده بهم و رفته ب عموم ۱۰۰ میلیون داده ب پسر عموم ۷۰ میلیون داده رفته ب زن پسرش ۲۰۰ میلیون داده و اینکه میخادش بفرسته المان و اینکه خب ابرو کذاشته برام بهش بگم پدری هیچ سگمم براش بیشتریه سگ وفا داده خود پدرم وفا نکرد هیچ وقت اینا یادم نمیره چ بزرگ شدنی اینا یادم میره نخیر 

من بخاطر بی نظمی مدرسه الان یه هفته هست نرفتم مدرسه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بخون بالای پیاممو ببین پدرم با من چیکار کرده اییشالله پدرم دیگ چی بگم حرفی نمیونده 

ببین عزیزم یه چیزی بهت بگم کسی که فخر فروشی میکنه و کلاس میزاره و پز میده مطمئن باش از درون  خالیه

قلک پر هیچوقت صدا نمیده..

تو تلاش کنی و به موفقیت برسی اون با ارزشه 

کسی که با پول باباش فقط پز میده به نظر من ارزشی نداره

اما اون موقعی که تو با تلاش خودت به همه جا برسی میگن چقدر طرف با عرضه هست و همه روت جور دیگه ای حساب باز میکنن..

الانم به اون توجهی نکن و فقط به درست برس

این روزا میگذره ولی مهم اینده ی روشن توعه

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
ببین عزیزم یه چیزی بهت بگم کسی که فخر فروشی میکنه و کلاس میزاره و پز میده مطمئن باش از درون  خا ...

کدوم اینده وقتی ک فقط مادرمو دارم میخام اینده ای روشنی داشته باشم گریم نمیکنم ولی ب ایمد خدا هیچ وقتی باخ ندادم

چ بی نظمی اخه 

همه جاش وسط امتحانای ترم دوباره برنامه تغییر دادن

از دو هفته قبل از امتحانات ترم مدرسه کنسل بود و تق و لق و دبیران درس نمیدادن و حسابی افتاده عقب با این دستفرمونی که دارن احتمالا تا آخر شهریور هنور دارن تدریس میکنن بازم از بی نظمی بگم؟

میریم مدرسه و هر چی صبر میکنیم دبیر نمیاد زنگ میزنن بهش میگه که مگه باید میومدم

ما هم سال آخرین وقت نداریم واسه اینجور مسخره بازیا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

تاپیک سرکاریه اسکل کرده نصفه شبی متفرق شید دوستان

سرکاریه اره نفرینت نمیکنم ک بگم بلای سرت بیادش بفهمی دروغم یا راستم ببین کاش دردمو میکشیدو میفهمیدی ولش کن کن سرت تو کار خودت باشه خوشی زده زیر دلت قشنگ راحت صحبت میکنی ببین ی اتفاق کوچیک افتاد بدون من اهم گرفت ک گفتی سرکاریم

کدوم اینده وقتی ک فقط مادرمو دارم میخام اینده ای روشنی داشته باشم گریم نمیکنم ولی ب ایمد خدا هیچ وقت ...

من مطمئنم تو با تلاشت کاری میکنی که همه بهت افتخار کنن

بشی افتخار مادرت💓