2777
2789
عنوان

فشیال کیمیا لک

1035 بازدید | 8 پست

دوستان آیا کسی مراجعه کرده به کلینیک این پیج 

Facial.by.kimia@ برای رزرو وقت اصرار دارند مبلغ دو ملیون و دویست و پنجاه هزار تومن (کل مبلغ فشیال )واریز شه و بعد نوبت بدن هیچ آدرسی هم تو پیجشون نیست خیلی پیج معروفیه ولی با درخواست کل مبلغ بدون هیچ تضمینی اعتماد بهشون برام سخته  میخواستم ببینم آیا کسی تجربه کار با این مجموعه رو داشته و میشه بهشون اعتماد کرد ؟  ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 🙏🏻

دوست من رفته همین مبلغ رو واریز کرده بود و بعدش بهش آدرس دادند خودشون میگن آدرس نمیدیم تا الکی شلوغ نشه و هر کسی که واقعا میخواد فیشال انجام بده بهش آدرس میدم اما به غیر این پول که فقط برای یک جلسه هست نزدیک دومیلیون دیگه بابت دارو و کرم و عرقیجات از دوستم گرفتن که با یک جلسه صورتش خیلی فرق نکرده و باید چندین ماه بره تا شاید پوستش خوب بشه اونم معلوم نیست راست میگن یا نه در کل به نظرم اصلا نمیصرفه مخصوصا جاش که جردن هست ترافیک وحشتناک و کل روزت از بین نمیره واسه یک جلسه فیشیال اونم با این قیمت نجومی

اگه کرجی یه جارو بهت معرفی کنم بری کارشون عالیه

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من رفته همین مبلغ رو واریز کرده بود و بعدش بهش آدرس دادند خودشون میگن آدرس نمیدیم تا الکی شلوغ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتی 

خیلی کمکم کردی خیلی  لطف کردی ❤️❤️❤️

عزیزم برای یه فشیال ساده جلسه ای ۲۵۰۰, باید بدی ... بنده داشتم گول خوردم برم .متد بدون دستگاه اگه خیلی پول اضافه داری برو .... باید تا آخر صد میلیون هزینه کنی که شاید پوستت خوب بشه ...🤦🤦

دوست من رفته همین مبلغ رو واریز کرده بود و بعدش بهش آدرس دادند خودشون میگن آدرس نمیدیم تا الکی شلوغ ...

یعنی برای فشیال پوست معمولی ۲۵۰۰ واریز کرده؟؟؟؟ علاوه براون دو تومن هم داده ؟؟؟؟؟؟ کلاهبرداریه که رسماً