2777
2789
عنوان

بوی بد یکی از اعضای خانواده🤧🤕

1792 بازدید | 41 پست

بچه ها یکی از اعضای خونوادمون خیلی بو میده حمام میره ولی دائم ببخشیدا میشینه جلوی بخاری ژاپنی و فیلم میبینه و باد خالی میکنه 😑 بخدا کلافه شدم ار بس عود و اسپری زدم چیکار کنم خیلی به بو حساسم اصلا نمیتونم تحمل کنم لطفا یه راهکار بگید خوشبو بشه خونه 🤦🏼‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دوری 

جایی که هست نباش 

دیگه همه ادم ها همچین چیز بدیهی رو‌میدونن وقتی رعایت نمیکنن خب تکلیف معلومه دوری 

چاره دیگه نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

از باد معده توقع بوی خوشایند که نمیشه داشت 

ولی میتونی فریاد بزنی از دستش تا معدش بشینه زیر پاش یکباره ولی برای همیشه راحت بشی 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
فقط دوری  جایی که هست نباش  دیگه همه ادم ها همچین چیز بدیهی رو‌میدونن وقتی رعایت نمیکنن ...

خب نمیتونم که از خونمون برم بیرون 

اصلا بخدا همش تو اتاقم حالم گرفته میشه وقتی میاد خونه