2777
2789
عنوان

ای کاش........

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
منم از تحویل گرفتن ومحبت به یه سری آدما واقعا پشیمونم وبابتش حرص میخورم 

منم اوایل زیاد حرص میخوردم الان نه... جون شد تجربه چون دیگه ساده نیستم و وقتی با تجربه باشی کمتر آسیب میبینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل زیاد حرص میخوردم الان نه... جون شد تجربه چون دیگه ساده نیستم و وقتی با تجربه باشی کمتر آسی ...

اگه ضربه های که بهت زدن ماندگار باشه چی؟!

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

ای کاش بشه تحمل کرد 

ای کاش روزی برسه که بدون ترس توی خیابونای وطنم آزاد باشم

ای کاش  با چشمای خودم آزاد شدن وطنمو ببینم

ای کاش خون جوونامون هدر نره

ای کاش این همه خانواده هایی که داغ دیدن بی فایده نباشه

ای کاش ایرانم آزاد بشه

با همسرم.خیلی پخته نبودم برا ازدواج.۲۰سالم بود.کاش میزاشتم الان تو این سنم ازدواج میکردم

ازدواج خیلی خیلی شانسی هست خیلی به فکر کردن واینا ربطی نداره اکثر مردان هم شبیه هم هستن شما بلاخره ازدواج میکردید چه معلوم که دستتون به آدم بدتر نمی خورد 

اگه ۲۰سااگی ازدواج نکرده بودید امکانش زیاد بود الان پشیمون بودید که چرا زودتر ازدواج نکردم خیلی هارو دیدم که تو سن کم ازدواج نکردن بعد پشیمون شدن

ازدواج خیلی خیلی شانسی هست خیلی به فکر کردن واینا ربطی نداره اکثر مردان هم شبیه هم هستن شما بلاخره ا ...

من درکل اصلا طرفدار ازدواج نیستم ولی به نظرم آدم اگه می‌خوام ازدواج کنه توهمون سن کم ازدواج کنه بهتره چون بعدش که بزرگتر بشی عقلا بیشتر میشی دیگه یا حاضر به ازدواج نیستی یا خیلی سخت گیرتری میشی 

ازدواج خیلی خیلی شانسی هست خیلی به فکر کردن واینا ربطی نداره اکثر مردان هم شبیه هم هستن شما بلاخره ا ...

اخه خاستگار زیاد داشتم گفتم اصلا اهل ازدواج نیستم نمیدونم چی شد یکمرتبه افتادم تو فاز ازدواج.همسرم خیلی اذیت میکرد دوران عقد و من فقط سکوت میکردم نمیخاستم کسی بفهمه مشکل داریم گفتم اگه کسی بفهمه به حالم خوشحال میشن.یعنی عقل نداشتم واقعا.ولی الان که سرم به سنگ خورده که دیگه خیلی دیره.واقعا زندگی نکردم،هیچ عشق ومحبتی از همسرم دریافت نکردم.فقط جنگ اعصاب و دعوا و بدخلقی.

اخه خاستگار زیاد داشتم گفتم اصلا اهل ازدواج نیستم نمیدونم چی شد یکمرتبه افتادم تو فاز ازدواج.همسرم خ ...

چقد بد واقعا 

میدونی خیلی غصه نخور بخدا خیلی وقتا برام پیش اومده موقع گرفتن تصمیماتی مهم زندگیم مخم قفل کرده و انگار قدرت فکر کردن ازم گرفته شده یه دفعه یه تصمیمی میگیری که خودتم توش میمونی واقعا منم موندم چطور میشه اینجور میشه 

ای کاش اون لحظه نمی‌رفتم بیرون که الان حسرت نداشتنتو بکشم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
اگه ضربه های که بهت زدن ماندگار باشه چی؟!

اتفاقا ماندگارن همشون هنوزم زخمش تازه هست و درد داره اما مجبورم بخاطر آرامش خودم بسپرم به خدا و بهشون فکر نکنم

فکر به گذشته بجز افسردگی چیز دیگه ایی نداره