gidddhfyccbhb مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3735 عنوان ای کاش........ 175 بازدید | 26 پست جای خالی رو شما پرکنید بابت چی خیلی پشیمونید وگرفته آید بیاید کمی دردل کنیم طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم 1402/11/08 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیلا۲۸ عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6194 تنها پشیمونیم از خوبی های بیجایی هست که برای آدمای بی لیاقت انجام دادمولی زیاد خودمو سرزنش نمیکنم چون نمیشناختمشون و اینکه زیادی از حد فکر ساده و مثبتی داشتم
melika_khanomi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 126 ..ایرانم آزاد بود..آزاد بشه..کاش بعضی از رفتارای خانوادم عوض میشد
gidddhfyccbhb مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3735 ایکاش از لحظات خوشم نهایت استفاده رو میکردم الانم تو زندگیتون احتمالا لحظه ی خوش پیدا میشه از اون لحظات نهایت استفاده رو ببرین طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10626 ای کاش مادرم نازا یا پدرم عقیم بود.کاش بدنیا نمیاومدم کاش خودم ازاد ی سیتی از خواهرم گرفته بودم.کاش ا ن روز خواهرم رو بستری کرده بودم شاید خالش این نبود.کاش خواهرم سریع خوب بریم بازم بیرون بگردیمکاش خدا معجزه کنه چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
اوجولو عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 298 ای کاش الان پیشم بودای کاش همه چیز خوب بود کسی کاری به کارم نداشتکاش تو بچگی میمردم یا زندگیم استپ میشد شک به اعتماد و اعتماد به شک
gidddhfyccbhb مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3735 تنها پشیمونیم از خوبی های بیجایی هست که برای آدمای بی لیاقت انجام دادم ولی زیاد خودمو سرزنش نمیکنم ... منم از تحویل گرفتن ومحبت به یه سری آدما واقعا پشیمونم وبابتش حرص میخورم طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
gidddhfyccbhb مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3735 ای کاش مادرم نازا یا پدرم عقیم بود. کاش بدنیا نمیاومدم کاش خودم ازاد ی سیتی از خواهرم گرفت ... تنها نیستی منم میگم کاش تو شکم مامانم مرده بودم اصلا از زندگیم راضی نیستم طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
اوجولو عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 298 ای کاش دختر نبودم خسته شدم از این همه محرومیت:))💔🙂 حق ترین ای کاش شک به اعتماد و اعتماد به شک
gidddhfyccbhb مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3735 ای کاش ازدواج نمیکردم با همسرتون یا کلا ازدواج نمی کردید؟ طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
__monika__ عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 610 ای کاش وارد پیجش نمیشدم پستاشو لایک نمیکردم و راه آشناییمونو هموار نمیکردم ......حالا ک رفته انگاری قلبمو با خودش برده بی معرفت