2777
2789

شب خوش،درازم رومبل ،شوهرم پای فیلمه،پسرم تب داره سرماخوردس،ظهر زنداییم اومد دوساعتی هوام عوض شد،دیشبم پیامرسانهامو حذف کردم صبح دوستم زنگ زده چرا نیستی ،خلاصه که ازمجازی یککم دور باشم 

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=326263892]شب خوش،درازم رومبل ،شوهرم پای فیلمه،پسرم تب داره سرماخوردس،ظهر زنداییم اومد دوساعتی ...

ممنون انشالله شماچخبر

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
خواھش سلامتی من امشب ازبیکاری زدہ بہ سرم اومدم ف ال گرفتم ھمش فکرم درگیرہ اونہ آخہ ھرچی گفت راست بود

عهه ف ال چی گرفتی

تاروت صوتی 

من پترسال قبل عیدی یه پیح داشتم ایتا یه روز صبح فالمو خونوم یه چیزایی که گفتم چقدر چرت و پرت اینا اصلا اتفاق نمیفته تاشب همش شد😐😐😐تاچند روز دنبال کردم وااییی پشمان ریخت همش درست بود عشق قدیمی پیام میده جوابشو نده،آدمایی رو میبینی که تابحال ندیدی از راه دور اونم کی یه هفته به عید باخودم گفتم اخه کی این وقت سال میره مهمونی شبش دوستای داداشم اومدن از راه خیلی دور شب مون خونم😶بعد دیگه ایتامو بدلایلی پاکیدم کانالشم یادم نیس

من پترسال قبل عیدی یه پیح داشتم ایتا یه روز صبح فالمو خونوم یه چیزایی که گفتم چقدر چرت و پرت اینا اص ...

برامن ھمش راست بودمن درراہ طلاقم ودادگاھم بعدفالم اینارو گفت درمورد آیندہ ام نیت کردہ بودم خیلی قشنگ گفتہ بود

میگم که اره یه چیزایی که اصلا عقل جن نمیرسید

واقعاخیلی جالبہ برامن ماہ اسفندگفتہ خبرخوشی میشنوی

ھمہ چیزایی ک دومورد من گفت ھمشون درست بود دونہ بہ دونہ اش واس خواھرمم ف ال گرفتیم اونم گفت درستہ

واقعاخیلی جالبہ برامن ماہ اسفندگفتہ خبرخوشی میشنوی ھمہ چیزایی ک دومورد من گفت ھمشون درست بود دونہ ب ...

چه جالب