2777
2789
عنوان

تغییر اسم

228 بازدید | 15 پست

یعنی اسم امام رو عوض نمیکنن ؟ من خیلییی اسمم دوس ندارم

تا آخر عمرم باهاش زندگی کنم میخام اسمم عوض شه خودم عوض شم‌کلا آدم جدید شم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
ملورین(مروارید سیاه)
8
61%
آرشیدا(دختر آریایی)
5
38%
مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! ️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امام خانم که نداشتیم

تقریبا بعیده زینب رو بشه عوض کرد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تلفظ ملورین رو دوست ندارم اما ارشیدا و کلا اسم های کهن ایرانی معنی زیبا، اوای دل انگیز و قدرت واصالت رو باهم فریاد میزنن

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
وااای خداا🥺🥺🥺

ببین ما یه فامیل داشتیم اسمشو عوض کرد واسه خودش و هرکسی هم که با اسم قدیمیش صداش میکرد جواب نمیداد🤣الان همه با اسم جدیدس میشناسنش و صداش میکنن

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
ببین ما یه فامیل داشتیم اسمشو عوض کرد واسه خودش و هرکسی هم که با اسم قدیمیش صداش میکرد جواب نمیداد🤣 ...

چه خوب کاش منم بتونم عوض کنم 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! ️ 
به نظرم ملورین و ارشیدا به بچه های همین نسل میان . شما مطمئنا بچه دهه نود نیستی  و زینب هم اس ...

یه اسم عربی از نام های زبان خودت برازنده تره؟

چه خوب کاش منم بتونم عوض کنم 

عوضم نکردی بگو همه اونجوری صدات کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز