2777
2789

من وپسرم امشب رفتم عابربانک سرکوچه یه کارانتقالی داشتم باگوشی نمیشدهم اینکه ازسوپرمارکتی مقداری خریدکنم.امروزحالم خوب نبودبراهمین این موقع رفتم

دوسه نفربیشتردرعابربانک نبودن نوبت من شده بوددیدم یه خانم دادمیزددزددزد.کنارعابربانک چندین سوپرمارکت ومیوه فروشی هست من فقط یه لحظه نگاه کردم دیدم یه خانم انداختن زمین دوخانم بالاسرش وفحش میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه مغازه داراهمه اومده بودن پسرم رفته بودپیششون.من وقتی رفتم نزدیکشون پلیس اومده بودفک کنم ازقبل باپلیس هماهنگ بودن وخانمه راسوارکردن بردن من بچه ای ندیدم

فقط یه پسرجوان بعدکه رفتن میگفت شایدنداشته نبایداینطورباهاش می کردن بچه ش تاآخرعمریادش نمیره .ازپسرم پرسیدم توکه دیدی چه بودمیگه خانمه مثل اینکه ازدیوارخریدکرده رسیدجعلی فرستاده اوناهم باهاش قرارگذاشتن باپلیس خانمه هم بابچه اومده بودع

اونایی که کالارافرستاده بودن دوخانم ویه اقا.که آقاهه خانمه راانداخته چاقوگذاشته زیرگردنش گفته سرماکلاه میزاری بچه هم ترسیده وخیلی گریه میکرده بچه حدودپنج ساله.بعدآقاهه دادمی زنه روبچه ومیگه خفه شوباحرف زشت

حالامن میگم درسته مادره خطاکرده حقش بوده پلیس هم که برده دلم خیلی می سوزه واسه اون بچه مامانشوتواون وضع دیده حالاچقدرترسیده.به چه گناهی این بچه بایددردبکشه

اون تاپیک مادرشوهر قفل بود اومدم اینجا جوابت رو بدم .البته نمی‌خواستم جواب بدم گفتم حرفت شاید درست باشه ولی پایین تر اومدی در مورد مادر استاتر قضاوت کردی چطور من از دل مادرشوهر ایشون خبر ندارم کدورت درست میشه با حرف من بین این خانم و مادرشوهرش .ولی شما مادرش رو قضاوت کردین بدبینی درست نمیشه تو دل این خانم نسبت به مادرش ؟هر چیز و حرفی رو برای دیگران شروع به پند و نصیحت می‌کنی اول  یه نگاه کن ببین خودت اون کار رو انجام میدید یا نه.بعد شروع کن به نظر دادن .که دیدم نه انجام نمیدی.

اون تاپیک مادرشوهر قفل بود اومدم اینجا جوابت رو بدم .البته نمی‌خواستم جواب بدم گفتم حرفت شاید درست ب ...

بله شمادرست میگی عزیز.من میگم مادرشوهرهاهمه بدنیستن شماهم یه روزمادرشوهرمیشی منم همینطوراگه خدابخوادنبایدبگیم همه بدن .ولی مادرشونمی خواستم قضاوت کنم فقط واقعابرام عجیب بودمادربدونه بچه ش رنج میکشه به هرطریقی میره چطورمیشه ماهاازمادرشوهرکه ازخون مانیست انتظارداریم برامون دل بسوزونه امامادرنه.البته حق باشماست به هرحال من نبایدمی گفتم چون ممکنه  نسبت به مادرشون بدبین بشن که امیدوارم اینطورنباشه

اون تاپیک مادرشوهر قفل بود اومدم اینجا جوابت رو بدم .البته نمی‌خواستم جواب بدم گفتم حرفت شاید درست ب ...

اماگفتی خودت اون کارانجام می دادی یانه.من اگه بدونم عزیزم رنج می کشه هرطورشده خودموبهش می رسونم نمی سپارم به کسی چون واقعادلشوندارم بایدبرم ببینم اگه بگن حالش خوبه واینامن تانبینم نمیتونم .

اماگفتی خودت اون کارانجام می دادی یانه.من اگه بدونم عزیزم رنج می کشه هرطورشده خودموبهش می رسونم نمی ...

تو شرایط مادر اسی نبودی  و از دلش خبر نداری باعث میشی بین مادر و دختر ناراحتی پیش بیاد

تو شرایط مادر اسی نبودی  و از دلش خبر نداری باعث میشی بین مادر و دختر ناراحتی پیش بیاد

درسته من خبرنداشتم .امابنطرم حرفم باعث بدبینی نمیشه.امایه سوال خواهش می کنم خوب فکرکن همه ماممکنه یه بارددعمرمون مادرم حرفی زده یارفتاری کرده که دلخورشدیم امامی گذریم چون مادره وهزاران خوبی کرده.امامادرشوهرهمین میمونه توذهنمون که اره اینوگفت اینوکردواگرمحبتی کرده نمی بینیم چراواقعااینطوره به خدازخمی نیست که مادرشوهرم به من نزده باشه ولی همش فکرمی کنم وخودموتوجیه می کنم وقتی همه بگن مادرشوهربده ناخوداگاه ادم بدبین میشه ولی بگی مامانت بده هزاران توجیه که مادرمن بهترینه