2777
2789
عنوان

خیانت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 66 پست

وا اگه شوهرت بفهمه چی جداشو بایکی دیگه ازدواج کن وبچه دار شو دیونه ای مگه

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش اینجا اول تست سلامت روان میدادن بعد عضو میشدن! 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

نکن مگه تو وسیله ای که زیرخواب مردا غریبه بشی خودت مث یع اشغال بی ارزش کنی

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
خیلی بچه دوس داری یکیو به سرپرستی قبول کن کلی هم ثواب میبری نوزاد ببر و توی کل فامیل بگو واسه خودمه& ...

بدبخت اون نوزادی ک این مادرش بشه این صلاحیت  ب فرزندی گرفتنم نداره

اخه این چ زندگی من ندارم..خونم یوت کور خودمم همش اضطراب ویواس فکری..همیشه از اینکه دوباره بیماری شوه ...

بچه بیاد اوضاع بدترم میشه با خودت و شوهرت این کار و نکن من شوهرم لهم خیانت کرده خیلی سخته خیلی ادم نابود میشه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
اخه این چ زندگی من ندارم..خونم یوت کور خودمم همش اضطراب ویواس فکری..همیشه از اینکه دوباره بیماری شوه ...

دو قطبی ک اوکیه من فک کردم خدای نکرده اسکیزوفرنی دارن درمان کنین بچه دار بشین

[QUOTE=؟32625491?9]ایشالا اون مشکلت ک ت امضات نوشتی بشه سرطان بزنه به کل وجودت بیوفتی با زجر بمیری خیانتکار جزاش مرگه ب ...[/QUOTE]

قضاوت نکن تو ک تو زندگی من نبودی ببینی چقدر زجر میکشم..درد نداشتن بچه رو کشیدی؟بیماری روحی شوهرتو میتونی تحمل کنی و ذره ذره اب بشی.؟

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم