2777
2789
عنوان

خیانت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق نمیتونم بگیرم..از ی طرفم دلم برا شوهرم میسوزه ادم پاکیه

بمیری توچندش

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
طلاق نمیتونم بگیرم..از ی طرفم دلم برا شوهرم میسوزه ادم پاکیه

ایشالا اون مشکلت ک ت امضات نوشتی بشه سرطان بزنه به کل وجودت بیوفتی با زجر بمیری خیانتکار جزاش مرگه بی صفت مریض 

وقتی بهش فک میکنی ینی ذات کصیفی داری عوضی

حالا چه اصراری هست بچه ای به این دنیا بیاد که زاده  کار حرام باشه و پدر واقعیش ازش دور باشه و مادرش خیانتکار و ناپدریش هم عصبی و خانواده پدرش هم کلاهبردار؟

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

هر کاری میکنی خیانت نکن 

اخه این چ زندگی من ندارم..خونم یوت کور خودمم همش اضطراب ویواس فکری..همیشه از اینکه دوباره بیماری شوهرم عود کنه وحشت دارم..خانواده مادریش نارحتی اعصاب دارن خودشم دوقطبیه

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم

دختر خوب اگه بچه از یکی دیگه بیاری که همه میفهمن مخصوصا خانواده ی شوهرت که از اون مرد نیست و دردسر میشه اون طفل معصوم چه گناهی داره که از رابطه ی نامشروع به دنیا بیاد مطمین باش ایندش چیز خوبی در نمیاد