2777
2789
عنوان

خیانت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 66 پست
[QUOTE=؟32625491?9]ایشالا اون مشکلت ک ت امضات نوشتی بشه سرطان بزنه به کل وجودت بیوفتی با زجر بمیری خ ...

از گناه بودن حرام بودن و زنا بودن این کار که بگذرین چطور میشه تو جو متشنج اون خونه بچه بزرگ کرد برو خداتو شکر کن که بچه نداری فقط خودت عداب میکش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم دوقطبی داره ولی خداروشکر بهتر شده فقط نباید رو اعصابشون بری

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
از کجا میخواد بفهمه

تو بیمارستان ازمایش خون میگیرن موقع تولد اگه خون بچه به پدر نخوره سریع به پدر میگن که بچه از اون نیست ....من همین موصوع تو بیمارستان اتفاق افتاد بچه تو ان ای سی یو بستری شد بچه ی منم اونجا بود بعد ازمایش متوجهدن بچه ی اون اقا نیست سریع پرستارآ به پدر خبر دادن بیمارستان غل غله شد مرد نزدیک بود سکته بزن وحشتناک بود اون شرایط

دو قطبی ک اوکیه من فک کردم خدای نکرده اسکیزوفرنی دارن درمان کنین بچه دار بشین

دوقطبیه نوع اول ک توهم و هذیون میگه..ولی بخدا خیلی خوبه درسته اینا فکرا میاد تو سرم شاید بخاطر وسواس فکریمه گکرنه دلشو ندارم..از این میسوزم ک بیماریشو مخفی کردن

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
نمیخام سرزنشت کنم و قضاوتت ولی ای کاش خودت میرفتی پیش مشاور حس میکنم از نظر روحی بهم ریختی

خیلی..واقعا خودمم نیاز دارم داغونم

عزیزم اگه خونه ت سوت و کوره خب از بهزیستی بیار هم ثواب کردی هم دیگه استرس اینو نداری بچت بیمار بشه

گناه داره شوهرت خودتم میگی پاکه و دلت میسوزه براش،خب خیانت نکن خیانت قابل بخشش نیس توجیهیم نداره

حالا ما که مامان بابای ما بچه اوردن ما چیکار کردیم براشون

[QUOTE=326256244]منم شوهرم دوقطبی داره ولی خداروشکر بهتر شده فقط نباید رو اعصابشون بری[/QUOشما بچه هاتون سالمه..من جنین دارم دوبار انتقال دادم منفی شد..واسه این بیماری خیلی اضطراب دارم ک ارثیه..جنین دارم واسه ارثی بودن بیماری میترسم انتقال بدم

عزیزم اگه خونه ت سوت و کوره خب از بهزیستی بیار هم ثواب کردی هم دیگه استرس اینو نداری بچت بیمار بشه ...

اگر همسرشون مشکل داشته باشن بهزیستی بچه نمیده بهشون سلامت روان شرطه

حتما برو اینجوری شاید تونستی به زندگیت و شوهرت کمک کنی از این فکر منصرف شو خدا کمکت میکنه 

بخدا ایفد بهش محبت میکنم دوسشم دارم ولی نمیدونم چرا ایچ فکرا میاذ سراغم  اخه سخته بدون بچه برام

[QUOTE=326257199]اگر همسرشون مشکل داشته باشن بهزیستی بچه نمیده بهشون سلامت روان شرطه[/QUنه دز بهزیستی شوهرم قبول نمیکنه خودمم خوشم نمیاد..جنین اهدایی شاید بهتر باشه