2777
2789
خیلی هم زیاد نیس ولی کمم نیس مقنعه اینا میپوشم بد دیده میشه.

جای مطمین برو نه جایی که بلاگر ها معرفی میکنن

چون برای اونها رو خوب انجام میدن وقتی سرشون شلوغه برای دیگران وقت نمیذارن و از اول به دکتر بگو کامل تخلیه کنه

مشکل من این شدش که کامل تخلیه نشده بود

و اینکه تو تابستون انجام نده گن کلافه میکنه

اگر کامل تخلیه کنه و کم رو مرتب ببندی ایشالا مشکلی پیش نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکار میرم فک کنم نشه گن بست

ببین گن رو میتونی زیر مقنعه ببندی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی گرما نباشه که کلافه بشی

گن ش اونجوری نیست خیلی نازکه

اگر نمیتونی گن ببندی اصلا این عمل رو نکن چون کلا پوستت آویزون میشه. جمع نمیشه دفرمه میشه زیر چونه ت صاف نمیشه

من ۷ماه گن بستم تا جمع شدش

ببین گن رو میتونی زیر مقنعه ببندی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی گرما نباشه که کلافه بشی گن ش اونجوری نیست ...

عزیزم ممنون از راهنماییت یه سوال دارم بعد ۷ ماه پوست همون قسمت غبغبو کشیدنی توش خالی بنظر میاد یا میچسبه به عضله؟منظورم اینه پوستو کشیدنی بد دیده نمیشه؟

عزیزم ممنون از راهنماییت یه سوال دارم بعد ۷ ماه پوست همون قسمت غبغبو کشیدنی توش خالی بنظر میاد یا می ...

من به خاطر اینکه دوبار عمل کردم مجبور شدم اون مدت گن ببندم

آره بعدش پوست کامل میچسبه

سخت حرف زدن دیگه خیلی راحت نیست

حداقل ۳هفته کن رو باید ببندی.

نبندی پوست آویزون میشه من مجبور شدم این مدت ببندم پوستم آویزون میشدش

این تبلیغات که میبینی انجام میدن اکثرا بستگی به زاویه عکس برداری داره یعنی جوری عکس میگیرن که شما متوجه افتادگی پوست نشی

بازم میگم بستگی به مهارت دکتر داره که کامل برات تخلیه کنه

ولی چند نفری که ما باهم در ارتباط بودیم همه به نوعی بعدش درگیر بودیم مشکل اصلیمون نا ترازی بود به جاهایی بیشتر به جاهایی کمتر خالی شده بودش

عزیزم ممنون از راهنماییت یه سوال دارم بعد ۷ ماه پوست همون قسمت غبغبو کشیدنی توش خالی بنظر میاد یا می ...

و تو عمل دوم به شدت درد داشتم اصلا وحشتناک

یعنی فکر نکن چیزی هست که نهایت با عمل دوم رفعش میکنی