blacksee مدیر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 787 عنوان ای خدا | مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 25 پست دارم می میرم غلط کردم به کی بگم دردمو منو ببخش کاش پارسال منو کشته بودی.ببخشید خدا شرمندتم.هیچکی رو ندارم.کمکم کن.دارم میمیرم نذار کارم به خودکشی برسه. شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1402/11/08 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 خوندم عزیزم. سه تاکارمن بهت میگم اگه انجام بدی نجات پیدامیکنی. فقط اول بایدبخودت قول بدی انجام بدی. ... چیشد. آدمه اینکارهستی.
blacksee مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 787 نمی تونم ثابت کنم فشار روانی و تحمل حرف و کنایه و نیش خند می کشه منو شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 نمی تونم ثابت کنم انشاله خدا دستت رابگیرد وروسفیدت کند. بخدا واگذارکن. جوری زندگی کن جوری رفتارکن که همه بفهمن تهمت بوده
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 انشاله خدا دستت رابگیرد وروسفیدت کند. بخدا واگذارکن. جوری زندگی کن جوری رفتارکن که همه بفهمن تهمت بو ... کولی بازی، درنیار. انتظار نداشته باش همین فردا خدا حقت رابگیرد. خداخودش، زمانش، راتعیین میکندتوتعیین کننده نیستی
devilman عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 36 یعنی مورد تهمت قرار گرفته ای. ازطرفه کی. اگراینطوره ثابت کن تهمت بهت زدنه اگربی گناهی ونمیتونی ثابت ... اولین دلیلش خودمم که اینقدر مهربون بودمدومین دلیلش پدرو مادر مضخرفی هست که خدا نسیب من کردهسومین دلیلش خودمم که اینقدربی عرزه و پخمه امکه نمیتونم اونچیزی که دلم میخواد رو بگمخلاصه خدا تا تونسته ریده تو سرم
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 فشار روانی و تحمل حرف و کنایه و نیش خند می کشه منو واقعا بیگناهی
devilman عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 36 کولی بازی، درنیار. انتظار نداشته باش همین فردا خدا حقت رابگیرد. خداخودش، زمانش، راتعیین میکندتوتعیین ... من از خدا هیچ انتظاری ندارم من فقط خودمم و خودم
devilman عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 36 چیشد. آدمه اینکارهستی. به بودنش که هستم ولی خود خداهم پایه هست
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 اولین دلیلش خودمم که اینقدر مهربون بودم دومین دلیلش پدرو مادر مضخرفی هست که خدا نسیب من کرده سومین ... باخدا وپدرمادرت آشتی کن. ازکم شروع کن. خودت شلوغ بازی، درمیاری خودت نامهربونی. چرا قاطی میکنی. صبورباش حوصله کن. بداخلاقی نکن. ثابت کن توخوبی فقط زودجوش میاری
toranj_shafie عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4965 به بودنش که هستم ولی خود خداهم پایه هست تویک قدم بردار اوده قدم برمیداره. فقط براخداتعیین تکلیف نکن زمان براش تعیین نکن. خودش زمانی راکه بدادت برسه رامیدونه. تااون وقت خوب باش