2777
2789
عنوان

ای خدا

63 بازدید | 25 پست

دارم می میرم غلط کردم به کی بگم دردمو منو ببخش کاش پارسال منو کشته بودی.ببخشید خدا شرمندتم.هیچکی رو ندارم.کمکم کن.دارم میمیرم نذار کارم به خودکشی برسه.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من میخام پیش برم میخام روی این مشکلات راکم کنم. من بیدی نیستم بااین بادا بلرزم.هرچی بادا باد

میشه تاپیک اولم رو بخونی عشقم بعد بهم بگی برای منی که ادم بیخودی هستم امیدی هست عزیزم

میشه تاپیک اولم رو بخونی عشقم بعد بهم بگی برای منی که ادم بیخودی هستم امیدی هست عزیزم

خوندم عزیزم. سه تاکارمن بهت میگم اگه انجام بدی نجات پیدامیکنی. فقط اول بایدبخودت قول بدی انجام بدی. اگرمیخاهی احساس سبکی وخیال راحت داشته باشی. اول مهربون باش. بخدامعربون بودن سخت نیست. دوم نماز سه وقتت رابخان دل بخداببند. سوم قران رابامعنی اش بخون. خیلی سخت نیست این کارا. واله راحت ازکارههایی است که بابحال کرده ای

عزیرم یه نگاهی کردم فقط ازخودکشی گفته ای ودلیلش، راننوشته ای بگوچرانم پس نمیدهی تو😂😂

دلیلش تهمت و بدگویی

دلیلش تهمت و بدگویی

یعنی مورد تهمت قرار گرفته ای. ازطرفه کی. اگراینطوره ثابت کن تهمت بهت زدنه اگربی گناهی ونمیتونی ثابت کنی واگذاربخدا کن.وجوری رفتارکن که خدا دوست داره. نه اطرافیان

یعنی مورد تهمت قرار گرفته ای. ازطرفه کی. اگراینطوره ثابت کن تهمت بهت زدنه اگربی گناهی ونمیتونی ثابت ...

نمی تونم ثابت کنم