2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دیگه امیدی ندارم بچه داربشیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7850 بازدید | 251 پست
دقیقا مثل الان من...خانواده شوهرم مشکل منونمیدونن....وگرنه نمیدونم واکنش اونا چی بود.واقعا خدابرات م ...

سلام گلم من خودم بار  پنجم ای وی اف  خدا دخترمو داد یادمه گل گرفتم با بچم رفتم مرکز ناباروری به دکتر و  بقیه خدمه یه شاخه گل بدم مراجعه کننده ها میپرسیدن  بارچندم نتیجه گرفتی  گفتم بار پنجم تعجب میکردن که دکترمم گفت همینه باید کفش اهنی پات کنی بعضیا یکی دوبار نمی‌شه کلا منصرف میشن بعد میگن ما همه تلاشی کردیم  کلا ای وی اف که همه دکترا میگن کم کمش سه بار باید انجام بدی تا نتیجه بگیری

تنبلی درمانش راحته من یه لوله فالوپم بسته س.واسه تنبلی قرص اوابوست واینوفولیک خوردی؟شیرینیجات اصلا ن ...

اینوفولیک اره خیلی عالیه....شیرینی جات دوماهه ترک کردم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرخوبم میدونم سخته وتجربه داشتم 

من هم این روزها روکشیدم 

دکتراهم جوابم کردن 

امابه لطف آقا امام رضا شاه خراسان شفاگرفتم ودوتا نی نی خوشگل دارم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
سلام گلم من خودم بار  پنجم ای وی اف  خدا دخترمو داد یادمه گل گرفتم با بچم رفتم مرکز نابارو ...

سلام عزیزم واقعا اراده محکمی داشتی من یکبار آی وی اف کردم وقتی منفی شد دنیاروسرم خراب شد تو تابارپنجم رفتی خیلی صبوربودی خداهم جوابه صبرتوداده.عزیزم شما خراش آندومتر یا prpو....کلا هرراهکاری که توآی وی اف میگن انجام ندادی؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
خواهرخوبم میدونم سخته وتجربه داشتم  من هم این روزها روکشیدم  دکتراهم جوابم کردن  ا ...

خدابرات حفظشون کنه عزیزم راسته میگن هرکاری هم بکنی اول وآخر خدابایدبخواد خیلی وقته دلم هوای مشهدو کرده فعلا قسمتم نشده😔

شمامشهدی؟دقیقا مشکلتون چی بود؟

خدابرات حفظشون کنه عزیزم راسته میگن هرکاری هم بکنی اول وآخر خدابایدبخواد خیلی وقته دلم هوای مشهدو کر ...

عزیزم نه تهرانم من روسیاه لیاقت ندارم کنارآقاباشم 

بله مشکل حادی که اصلا پریود نمی‌شدم وآندومترم هم مشکل داشت 

تنبلی تخمدان شدید وهورمونهای بهم ریخته 

تمام دکترا از سنتی وخصوصی وکلینیکها جوابم کردن 

آخرباردکترم گفت باید رحم اجاره ای بگیری 

اومدیم وخونه گریه گریه گریه باهمسرم حال داغون 

شب وروز اینقدباامام رضاحرف میزدم ازشدت غصه تب میکردم 

چندماهی دل دادم به نورهشتم وی قول‌های بهش دادم 

الان به لطف خدا وامام رضا دوتا هدیه ی زیبا اونم پشت سرهم دارم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
عزیزم نه تهرانم من روسیاه لیاقت ندارم کنارآقاباشم  بله مشکل حادی که اصلا پریود نمی‌شدم وآندومت ...

قربونه امام رضابرم جوابه دل شکستتو داده. دورازجون اگه روسیاه بودی نگات نمی‌کرد واین دوتافرشته رو بهت نمیداد.خداروشکر.راستش شایدفعلاجورنشه برم پابوسش ولی تویی که صداتو شنیده واسه منم صداش بزن شاید تو ازمن بهش نزدیکترباشی 🥲

قربونه امام رضابرم جوابه دل شکستتو داده. دورازجون اگه روسیاه بودی نگات نمی‌کرد واین دوتافرشته رو بهت ...

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم شمارو

وقتی نمیدونستم باردارم همسرم ی روز صبح خواب میبینه امام رضارو میگن چراناراحتی چراغصه میخوری خانمت بارداره

خداگواه ماباورنکردیم دوروزبعدش حالم به شدت بعدشدوفهمیدم باردارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم شمارو وقتی نمیدونستم باردارم همسرم ی روز صبح خواب میبینه اما ...

چقدر آدمای دل پاکی بودین که بهتون نظرکرده واقعا به حالتون غبطه میخورم که اینقدر پیش امام رضاعزیز بودین... چشمت بی بلا عزیزم.یک دنیاممنون❤❤❤🙏🙏🙏🙏

چقدر آدمای دل پاکی بودین که بهتون نظرکرده واقعا به حالتون غبطه میخورم که اینقدر پیش امام رضاعزیز بود ...

فدای محبتت عزیزم

سلام عزیزم واقعا اراده محکمی داشتی من یکبار آی وی اف کردم وقتی منفی شد دنیاروسرم خراب شد تو تابارپنج ...

مسلما صبور باید باشی تا نتیجه بگیری برامنم سخت بود چقدر گریه چقدر استرس و... ولی خب ارزششو داشت خیر گلم خراش ندادم و رحمم عالی بود شرایطش فقط یه بار پی ار پی کردم هزینه الکی بود  که نگرفت  من فقط میدونم که خیلی مهمه پروژسترون چون من شیاف میزاشتم انگار تاثیر نداشت و وقتی تحمل کردم وتااخرامپول پروژسترون زدم چواب داد بنظرم شیافت بدرد نخورن البته نظر و تجربه شخصیمه 

واینکه که خورد وخوراک ورحم گرم وسرد و این چرت وپرتارم اصلا رعایت نکردم چون دکترم میگف ربطی نداره حتی دستشویی فرنگی نداشتم سه روز اول انتقال خوابیدم بعدش راه میرفتم و اشپزی و کاراساده چون استراحت مطلق چرته و با کار وراه رفتن ساده به جنین خونرسانی بهتری میشه 

دکترم فقط میگفت پله نرو یبس نشو که زور بزنی من مل تایم بارداریمو یا کیوی خوردم یا الو و سنگین بلند نکن همین 

مسلما صبور باید باشی تا نتیجه بگیری برامنم سخت بود چقدر گریه چقدر استرس و... ولی خب ارزششو داشت خیر ...

ممنونم ازراهنماییت عزیزم من همون یکبارکه انجام دادم هم شیاف پروژسترون بهم دادن هم آمپول.توآزمایشام هم نوشته بود سطح استروژن بدنم کمه.تااسفندطب سنتی جواب نده سال آینده اقدام میکنم واسه بار دوم آی وی اف