2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دیگه امیدی ندارم بچه داربشیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7850 بازدید | 251 پست
ببین من بعداز منفی شدن رفتم پیشش گفت ازمایشای شوهرت ناقصه سونوی بیضه و شکست دی اف ای نوشت تازه انجام ...

انشاء الله که خیره

بیا قم خب

این همه هزینه میکنی دیگه رفت و آمدش چیزی نیس

یا ببین غیر از امین دیگه کجا میره بری پیشش

عزیزم حتما حتما جوشونده خرنوب برای همسرت استفاده کن معجزه میکنه

خودتم از روز اول پریودی تا۱۴روز شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بد و ببند و صبح ها تا۱۴روز عسل وسیاه دونه بخور من خواهرم اینجوری باردارشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما حتما جوشونده خرنوب برای همسرت استفاده کن معجزه میکنه خودتم از روز اول پریودی تا۱۴روز شکم ...

خرنوب رو الان که طب سنتی شروع کردیم پودرشدش رو بصورت جوشانده استفاده میکنه روغن سیاه دانه هم هرشب ماساژمیدم ولی سیاه دانه وعسل استفاده نکردم.چشم میخورم .ممنون عزیزم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

انشاالله سال دیگه به حق شیرخواره امام حسین بچه هاتو بغلت بگیری 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

شوهرمنم همیشه ناامیدبود ولی من همیشه امیدواربودم

بعد بیست و چن سال بالاخره خدا بچدارمون کرد اونم بصورت طبیعی

شماهم بچدارمیشید صبروتوکل داشته باشین

ما اونقده دکتر رفتیم خسته شدیم ولی نتیجه نمیگرفتیم

مشکلم ازمن بود

شوهرمنم همیشه ناامیدبود ولی من همیشه امیدواربودم بعد بیست و چن سال بالاخره خدا بچدارمون کرد اونم بص ...

خداروشکر  عزیزم بعدازاینهمه سال وقتی فهمیدی بارداری واکنشت چی بود؟واینکه تواین همه سال شوهرت چه رفتاری باتوداشت؟چون مشکل فقط ازتو بوده

خداروشکر  عزیزم بعدازاینهمه سال وقتی فهمیدی بارداری واکنشت چی بود؟واینکه تواین همه سال شوهرت چه ...

ممنونم.الهی بزودی دامنت سبز بشه

دوماهه بودم و خبرنداشتم باردارم . حالت تهوع و ضعف و سردرد و کمردرد داشتم فکردم مسموم شدم یاکروناگرفتم.یه بی بی چک زدم دیدم مثبت شد دوتازدم سه تازدم چارتازدم.همه مثبت.باورنکردم تا روزبعدش رفتم آزمایش. شوهرم رفت جوابوگرفت بهم زنگزد گفت چیزی بگم باورت میشه .گفتم مثبت شده؟گفت اره

تموم یدنم یخزد ازشوق.جیغ زدمو تلفنوقط کردم.اول سجده شکر کردم بعد زنگ زدم ب مادرم اینا . 

درمورد رفتارشوهرم. وقتی دکترمیرفتیم یکمی بدخلقی میکرد چون شهرستانیم و دکترمون تهران بود خیلی سختی میکشیدیم رفتنو برگشتنمون.هزینه هاشم بالابود.ولی درکل بخاطربچه هیچوقت اذیتم نکرد. اما همیشه میگفت بچدارنمیشیم.خانوادشم میگفتن زن بگیر.خودش میگفت بمیرمم زن نمیگیرم.منم بهش میگفتم اگه میخای زن بگیری اول منوطلاق بده.ولی هیچوقت نمیتونست ازمن بخاطربچه بگذره.

ممنونم.الهی بزودی دامنت سبز بشه دوماهه بودم و خبرنداشتم باردارم . حالت تهوع و ضعف و سردرد و کمردرد ...

زبونم بند اومده واشکام میریزه شاید واسه خیلیا حال منوشما عجیب باشه ولی نمیدونن چه رکن مهمی واسه ماهاست توزندگیمون.می دونم توقشنگ میفهمی وقتی زنوشوهر تو خونن ویه سکوت محض میپیچه جفتتون توسکوت می دونین چی کمه توخونه.یه بارشوهرم موقع غذامیگفت جای یه بچه کناره این سفره خالیه‌.شوهرم خیلی آدم پرجنب وجوشیه وراستش بااینکه چیزی ازش ندیدم ومشکل هم ازجفتمونه میترسم خطایی کنه.ولی یه بار تازگیا بهم گفت درسته خودمم مشکل دارم ولی اگه مشکل فقط ازتو هم بود نمی تونستم ازت جداشم وقیدبچه رومیزدم.

زبونم بند اومده واشکام میریزه شاید واسه خیلیا حال منوشما عجیب باشه ولی نمیدونن چه رکن مهمی واسه ماها ...

انشاالله بزودی حسوحال اون روزامو تجربه کنی

اره واقعا امثال ما زندگی سختیو گذروندیم.من حتی فیلمی که توش بچه کوچک بود رو کانالشو عوض میکردم شوهرم نبینه

یا فیلمایی بود درمورد زنی ک بچدارنمیشد وسطش ب بهونه ای عوض میکردم. زنه باردار میدیدم دلم میشکست وخیلی چیزای دیگه ک خودت بهترمیدونی. یا اونقده طعنه شنیدم از اطرافیان ک دلم میشکست و مدام گریه میکردم.سالهای اول ازدواجمون وقتی پریودمیشدم تا دوسه روز توی تاریکی مینشستم و هیچی نمیخوردم و گریه میکردم.

نگران نباش خدا هرکسی ب اندازه توان و تحملش امتحانش میکنه

هروقت بدونه صبرشوهرت لبریزه کمکت میکنه و حاجتتو میده

محرما همیشه یا روضه بگیر یا نذری بده.واست سرنمازام دعامیکنم

انشاالله بزودی حسوحال اون روزامو تجربه کنی اره واقعا امثال ما زندگی سختیو گذروندیم.من حتی فیلمی که ...

دقیقا مثل الان من...خانواده شوهرم مشکل منونمیدونن....وگرنه نمیدونم واکنش اونا چی بود.واقعا خدابرات معجزه کرده خدابرات حفظش کنه عزیزم.اول امیدم به خداس بعدم ادامه درمان.‌‌‌‌...خداصبرزیادی باید بهم بده.ممنونم گلم امیدوارم کردی خداامیدوارت کنه❤

۷ساله منتظرم....خودم تنبلی همسرمم اسپرمش مشکل داره....دقیقا همسرمم میگه ....خورمم ۳۵سالمه دیگه امیدی ...

تنبلی درمانش راحته من یه لوله فالوپم بسته س.واسه تنبلی قرص اوابوست واینوفولیک خوردی؟شیرینیجات اصلا نباید بخوری

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من