2777
2789
عنوان

به من میگه خانواده‌مون مذهبین😂

1277 بازدید | 54 پست

من یه دوستی دارم هر موقع بحث خانواده اینا میشه یهو میگه (اره خانواده من خیلی مذهبین بابام خیلی غیریتیه رو من و مامانم نمیذاره حتی آرایش کنیم از اینکه من با پسر غریبه حرف بزنم خوشش نمیاد و اصلا نمیذاره من با نامحرم حرف بزنم رو پوششم حساسه و اینطور چیزا) منم با خودم گفتم بالاخره یکی عین بابام پیدا شد و دیدم تو این دوره و زمونه تا اینکه پیجشو پیدا کردممم😂😂😂

واااییی عکسایی که توی ترکیه گرفته بود به معنای واقعی کلمه لخت بود مثلا یه دامن خیلییی کوتاه یا یه شلوارک خیلیییی کوتاه با یه نیم تنه دکلته

یا با بیکینی رفته بود لب ساحل😂😭

(پوشش هر کس به خودش مربوطه عااا بخاطر اینکه میگفت مذهبیم گفتم)

بعدش رفتم فالویینگ های پیچشو میلیون همهههههه پسر همه عااااا 

بعدم تو پیچش سه چهار تا عکس با پسرای هم سن و سال. خودمون داره که قشنگ تو دهن همدیگر آن😂

بعد این میگهههه بابای من مذهبیهههه رو پوشش با حساسههههه یعنی دلم می‌خواد کلمو بکوبم دیوار😂😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینکه کلمه غیرت برای خیلیا یجور دیگه تعریف شده بماند

ولی چطوری بعد تمام این حرفا پیجشو بهت داده تا بری ببینی دروغش دربیاد 

و چطوری ب ذهن خودش نرسید ممکنه عکساشو ببینی و ...!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا شابد مذهبی پیش اون یه تعریف دیگه داره  

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba